Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκοψαν την σύνταξη πολυτέκνων από την οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη Φ. Ανδρικόπουλου

Πάτρα: Έκοψαν την σύνταξη πολυτέκνων από...

Τι υποστηρίζει ο πατέρας του

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του στρατιώτη Φώτη Ανδρικόπουλου η οικογένεια δεν παίρνει πια τη σύνταξη των πολυτέκνων. Ο 19χρονος έχασε τη ζωή του πριν ένα χρόνο, όταν εξερράγη όλμος στο στρατόπεδο  που υπηρετούσε, στον Βόλο.

 

«Παρότι έχουμε ενοχλήσει επανειλημμένως τον κ. Καμμένο, δεν μας δέχεται στο γραφείο του, με τη γραμματέα του να μας λέει πως προηγούνται 600 ανεκτέλεστα ραντεβού», είπε στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο», στο Ράδιο Γάμμα, ο πατέρας του Φώτη Ανδρικόπουλου.

«Μας παρέπεμψαν μάλιστα στο γραφείο του τότε αναπληρωτή Υπουργού, του κ. Ήσυχου, ο οποίος δεν ήξερε καν την υπόθεση», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρικόπουλος.

Επιπλέον ούτε η ΕΔΕ έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη.«Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι ακόμη, μετά από έναν χρόνο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρικόπουλος και πρόσθεσε;

«Δεν μας δίνουν πια ούτε τη σύνταξη πολυτέκνων, αφού όταν πήγε ο Φώτης μας φαντάρος μας είπαν πως τον τάϊζε ο στρατός. Τώρα που τον σκότωσε ο στρατός εμείς τι πρέπει να πούμε;», διερωτήθηκε ο τραγικός πατέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

 

Πάτρα: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 19χρονου Φώτη Ανδρικόπουλου στο Πετρωτό

Πάτρα: «Καλό ταξίδι ήρωα» – Η συγκλονιστική ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την κηδεία του Φώτη Ανδρικόπουλου που κάνει το γύρο του κόσμουΠάτρα:

Τη θέση άλλου Πατρινόπουλου πήρε στην άσκηση ο 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος - Σπαραγμός στην κηδεία του

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις