Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νευρίασε το μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας ακούγοντας να σχολιάζουν στην τηλεόραση αν φορά ενίσχυση στο μαγιό του

Νευρίασε το μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας ακ...

Όπως έγραψε στο προφίλ του στο facebook, "για όσους αναρωτιούνται για την αλήθεια...ελάτε να την πιάσετε"!

Εδώ και δύο και πλέον μήνες το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός με το αγαλμάτινο πραγματικά μυώδες σώμα Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στο επίκεντρο της εγχώριας επικαιρότητας και των σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε σάιτ στο διαδίκτυο όταν έκανε την περιβόητη δήλωση του ότι «ούτε λίγο ούτε πολύ έχει κοιμηθεί με 4.000 γυναίκες».

Aπό κοντά ήρθαν κι άλλα σχόλια περί ενίσχυσης στο κόκκινο μαγιό του. Ο ίδιος ο Γιάννης Σπαλιάρας που αν και έχει φτάσει τα 40 του χρόνια, παραμένει ένας εντυπωσιακά γοητευτικός και ελκυστικός άνδρας, μπορεί να έχει χιούμορ, ωστόσο μοιάζει να κουράστηκε με τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει το tff.gr (timeforfun) του σάιτ της εφημερίδας Έθνος, δεν εξηγείται διαφορετικά το ακόλουθο post που ανέβασε στο προφίλ του το μοντέλο και ηθοποιός στο Facebook, το οποίο μέσα σε λίγες ώρα κοντεύει να φτάσει τα 1.000 likes και τα σχόλια «συμπαράστασης» δίνουν και παίρνουν.

«Ευχαριστώ όλες της εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολήθηκαν και συνεχίζουν να ασχολούνται με τα προσόντα μου ..σαν θεατή με σοκάρει το γεγονός πως λένε τέτοια πράγματα σε ώρες που βλέπουν και παιδιά αλλά σαν Σπαλιάρας με κολακεύει ..όσο για αυτούς που αναρωτιούνται ή ισχυρίζονται ότι φοράω κάποια ενίσχυση ..ελάτε να την πιάσετε»!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σύμφωνα με πληροφορίες, έλκει την καταγωγή του από τα Σπαλαιρέικα, της περιοχής Ωλενίας του νομού Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight