Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Tην Πέμπτη το βράδυ στην Πάτρα ο MC Yinka

Tην Πέμπτη το βράδυ στην Πάτρα ο MC Yinka

Στην Ηφαίστου, μετά τις 22.30

Έχει ξαναέρθει στην Πάτρα και μάλιστα η προηγούμενη φορά ήταν μόλις πριν λίγους μήνες τον Ιούνιο. Ο λόγος για τον Μανώλη Afolayan (γνωστό στο κοινό ως MC Yinka), ο οποίος είναι τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός και dj, γεννημένος στην Λαμπρινή στην Αθήνα με ρίζες καταγωγής από την Αφρική.

Ο MC Yinka θα έρθει αυτή την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015 στην Πάτρα, στο μπαρ Mods στον πεζόδρομο της Ηφαίστου όπου και είχε ξαναεμφανιστεί.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, στο Bass Delight Party του Μods, ο ΜC Yinka θα έρθει και θα παίξει μουσική ενώ θα τραγουδήσει και live. Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είχε συστήσει και ένα hip hop γκρουπ τους “Adiaspasti ousia” ενώ κατόπιν έγινε μέλος του hip hop γκρουπ “Paragontes - Παράγοντες” που μαζί με τους “FFC” και “Anaflexi” δημιούργησαν τους “Antiksoes Paragoges».

Είχε ξαναέρθει για συναυλία στην Πάτρα μαζί και με το γκρουπ Imam Baildi ενώ στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του ήταν η συνεργασία του με τον Φίλιππο Πλιάτσικα των Πυξ Λαξ, ερμηνεύοντας παρέα το ωραίο κομμάτι «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life