Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ζητά την παράταση της δράσης «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση»

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ζητά την παράταση...

Επιστολή του Πλάτωνα Μαρλαφέκα στο Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης

Την παράταση της δράσης «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση», ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, με επιστολή του προς το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ Α.Ε.). Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριοι,

Στα πλαίσια της δράσης «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» του ταμείου επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ), έχουν ενταχθεί μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την λήψη δανείου από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, προς κάλυψη της τραπεζικής συμμετοχής, για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων, σύμφωνα με τις σχετικές υπαγωγές του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004.

Όπως γνωρίζετε, πολλές επιχειρήσεις που είχαν υπαχθεί για την επένδυσή τους στον σχετικό νόμο έχουν την δυνατότητα ολοκλήρωσης έως την 31/12/2016, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις σχετικές αποφάσεις.

Κι ενώ έχουν αυτή την δυνατότητα, αντίθετα οι εγκρίσεις για δανειοδότηση στα πλαίσια του ΤΕΠΙΧ λήγουν την 31/12/2015, που προκαλούν πλήθος προβλημάτων στην υλοποίηση και ολοκλήρωση των σχετικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, παρακαλούμε, για την αντιμετώπιση του σχετικού θέματος με άμεση λήψη απόφασης για την εναρμόνιση του χρόνου λήξης της σχετικής δράσης με τα ισχύοντα για την υλοποίηση των σχετικών επενδυτικών σχεδίων, ήτοι μέχρι την 31/12/2016.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά