Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: «Μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Ιάσονας Φωτήλας: «Μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Aναρωτήθηκε ο βουλευτής Αχαΐας του «Ποταμιού» στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Ο Ιάσων Φωτήλας που επανεξελέγη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 βουλευτής Αχαΐας με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη έκανε παρέμβαση στην ενημερωτική πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 σχετικά με θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά σημεία της παρέμβασης του κ. Φωτήλα όπως εστάλησαν σε σχετικό δελτίο Τύπου.

-Διαστρεβλώθηκε η θέση του Ποταμιού για την ανάγκη έγκαιρης συμφωνίας με τους εταίρους αλλά και το Ποτάμι δεν κατάφερε να την διαχειριστεί σωστά επικοινωνιακά. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός άλλωστε κατάφερε τελικά να επιτύχει συμφωνία,  παραδεχόμενος σε πρόσφατη συνέντευξή του με αυτοκριτική διάθεση αυτό που του έλεγε επί μήνες το Ποτάμι, ότι δηλαδή αν την έκανε πιο νωρίς θα επιτύγχανε σαφώς καλύτερους όρους.

- «Καλόμαθε» η κυβέρνηση να κυβερνά με τις πλάτες των άλλων όμως αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί από το Ποτάμι. Τα ψέματα τελείωσαν και ο Σύριζα οφείλει επιτέλους να αποδείξει αν μπορεί να κυβερνήσει εφαρμόζοντας τη συμφωνία την οποία έφερε μετά από την κακή διαπραγμάτευση που έκανε. Να μας πει επιπλέον ακριβώς ποια θα είναι τα ισοδύναμα μέτρα χωρίς να χαϊδεύει αυτιά.

- Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα κενά στους εκπαιδευτικούς. Η συζήτηση για το ρόλο της εκκλησίας στο κράτος και την εκπαίδευση πρέπει να προχωρήσει αλλά τώρα προέχει να  υπάρχουν δάσκαλοι στις τάξεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις