Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κηδεύτηκε την Τρίτη στην Εγλυκάδα η μητέρα του γνωστού Πατρινής καταγωγής σκηνοθέτη του "Πάρα Πέντε" Αντ. Αγγελόπουλου

Κηδεύτηκε την Τρίτη στην Εγλυκάδα η μητέ...

Η Ευτυχία Αγγελοπούλου, το γένος Κουτσούκου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11.30 το πρωί τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος η κηδεία της 83χρονης μητέρας του γνωστού και επιτυχημένου Πατρινής καταγωγής σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλου, δημιουργού της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Στο παρά πέντε», ίσως μία από τις καλύτερες σειρές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η Ευτυχία χήρα Ιωάννου Αγγελόπουλου το γένος Κουτσούκου, εκτός από τον Αντώνη είχε δύο ακόμη παιδιά, τα κορίτσια Σόφη και Δήμητρα.

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος που είχε μιλήσει και στο περιοδικό The Best Magazine με αφορμή την ταινία «Nήsos 2» που είχε σκηνοθετήσει πριν 2-3 χρόνια και είχε σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία, αγαπούσε πολύ την μητέρα του αλλά και την γενέτειρα του την Πάτρα και φρόντιζε όσο μπορούσε να την επισκέπτεται.

Ο αγαπητός και σεμνός Αντώνης Αγγελόπουλος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Αγγελική Λάμπρη, η οποία ήταν και εκ των πρωταγωνιστών του θρυλικού «Στο παρά πέντε» (η σειρά πρωτοβγήκε στον αέρα του καναλιού Μega στα τέλη του 2005 και έκτοτε σάρωσε ενώ έχει προβληθεί συχνά σε επανάληψη). Οι δυο τους έχουν αποκτήσει και μία κορούλα, την Ευτυχία, την οποία μάλιστα έχει βαπτίσει ο ηθοποιός και καλός φίλος του ζευγαριού Γιώργος Καπουτζίδης που ήρθε την Τρίτη στην Πάτρα για την κηδεία.

Μία άλλη γνωστή τηλεοπτική δουλειά του Αντώνη Αγγελόπουλου ήταν τα «Εγκλήματα» με την Μαρία Καβογιάννη, στον ΑΝΤ1 αλλά και το «Είσαι το ταίρι μου» στο Μega.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight