Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Πρώτα το πτυχίο και μετά οι Ολυμπιακοί του Ρίο για την Σοφία Ρήγα

Στίβος: Πρώτα το πτυχίο και μετά οι Ολυμ...

Η 27χρονη αθλήτρια μετά από σκληρή και συστηματική δουλειά έκλεισε τη σεζόν

O μεγάλος στόχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι γεγονός, για την Πατρινή πρωταθλήτρια του μαραθωνίου Σοφία Ρήγα, η οποία έχει κάθε λόγο πλέον να θέλει να ξεκουραστεί.

Η 27χρονη αθλήτρια μετά από σκληρή και συστηματική δουλειά έκλεισε τη σεζόν, ακριβώς όπως την είχε προγραμματίσει διανύοντας την απόσταση σε 2 ώρες 39.53, επίδοση καλύτερη από το 2.42.00, που ήταν το όριο.

«Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Η διαδρομή μοναδική, ο αγώνας εξαιρετικός και τελικά ήρθε και ο μεγάλος στόχος, που ήταν το όριο για τους Ολυμπιακούς του 2016. Τώρα νομίζω πως χρειάζομαι αρκετή ξεκούραση», είπε η αθλήτρια του Ελευθέριου Βενιζέλου και συμπλήρωσε:

«Στόχος μου μέχρι το Φεβρουάριο να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στη Νοσηλευτική Πάτρας κι έπειτα να ασχοληθώ μονάχα με την προετοιμασία μια για τη Βραζιλία».

Η Ρήγα αναφέρθηκε στην Ουράνια Ρεμπούλη, με την οποία πήγαν όλη την κούρσα μαζί.

«Από την αρχή είδαμε ότι πάμε στον ίδιο ρυθμό. Στην ουσία η μία βοήθησε την άλλη. Είχαμε κοινό στόχο και τα καταφέραμε». Η Ρήγα αναμένεται να κάνει τον επόμενο μαραθώνιο της το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ νωρίτερα θα έχει κάποιες εμφανίσεις στα 10.000 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Το κορίτσι που έτρεχε κάθε πρωί στην πλαζ, είναι η μεγάλη νικήτρια του Μαραθωνίου!- Η Σοφία Ρήγα, από την Κέρτεζη, μιλάει στο thebest.gr

Κολύμβηση: Πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο η Δράκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports