Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μύκονος: Τριήμερος γάμος με «άρωμα» Ινδίας και μπάτζετ 2.000.000 ευρώ!

Μύκονος: Τριήμερος γάμος με «άρωμα» Ινδί...

Άφησε άφωνους ακόμα και τους συνηθισμένους στη χλιδή

Ένα τριήμερο γαμήλιο γλέντι που άφησε άφωνους ακόμα και τους συνηθισμένους στη χλιδή, Μυκονιάτες, έγινε στο δημοφιλές νησί. Η χλιδή στον γάμο που... έγραψε ιστορία, περίσσευε. Το ζευγάρι από την Ινδία αποφάσισε να παντρευτεί στη Μύκονο και δεν τσιγκουνεύτηκε ούτε ευρώ.

Σ' ένα σκηνικό βγαλμένο από ινδοελληνικό παραμύθι, με 5.000 τριαντάφυλλα, εκατοντάδες καλεσμένους, κόκκινα χαλιά, επίχρυσα μαχαιροπήρουνα και μπάτζετ που σύμφωνα με πληροφορίες έφτανε τα 2.000.000 ευρώ, το ζευγάρι παντρεύτηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, σ' ένα τριήμερο γλέντι που θα μείνει αξέχαστο.

Το πρώτο βράδυ το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του γιόρτασαν σε διάσημο εστιατόριο κάτω από τους μύλους της χώρας σε ένα σκηνικό με συνδυασμό αρχαίας και σύγχρονης Ελλάδας. Ντυμένες με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες, κοπέλες μοίραζαν επίχρυσα στεφάνια στις κυρίες ενώ κάτω από τους μύλους στήθηκε ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι με συρτάκι και σπάσιμο πιάτων.

Τη δεύτερη ημέρα το γλέντι μεταφέρθηκε στην -γεμάτη ανθοστήλες- κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρρούς ενώ το τρίτο και τελευταίο βράδυ περιλάμβανε δεξίωση, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις δημιουργίες κορυφαίων σεφ με επίχρυσα μαχαιροπήρουνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight