Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στην Πάτρα η 1η Διαπεριφερειακή Συνάντηση Γυναικών Επιχειρηματιών –Στελεχών επιχειρήσεων και Επιστημόνων

Στην Πάτρα η 1η Διαπεριφερειακή Συνάντησ...

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 προγραμματίζεται η διεξαγωγή των εργασιών της πολυαναμενόμενης 1ης Διαπεριφερειακής Συνάντησης Γυναικών Επιχειρηματιών – Στελεχών επιχειρήσεων και Επιστημόνων, στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου Αστήρ στην οδό Αγ. Ανδρέου και Αράτου (ώρα ενάρξεως 10 π.μ.).

Η συνάντηση διοργανώνεται από το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής με στόχο την καθιέρωση ενός σύγχρονου αναπτυξιακού και κοινωνικού θεσμού στη Πάτρα. Στη συγκεκριμένη συνάντηση που θα γίνει με την συνεργασία- συμμετοχή αυτοδιοικητικών, επιμελητηριακών, επιχειρηματικών, παραγωγικών και επιστημονικών φορέων, θα συμμετάσχουν διακεκριμένες εισηγήτριες και εισηγητές, εκτός από τη Πάτρα και από Αθήνα, Ιωάννινα, Καλαμάτα και άλλες πόλεις.

Στο μεταξύ η Συνάντηση θα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που καινοτομούν, δημιουργούν θέσεις εργασίας, κρατούν ζωντανή την πραγματική οικονομία και την κοινωνική συνοχή, ιδιαίτερα σε δύσκολες εποχές, όπως αυτή που βιώνουμε με την οικονομική κρίση.

Στην διάρκεια της Συνάντησης θα λειτουργήσει και έκθεση ενημερωτικού χαρακτήρα αναπτυξιακών και κοινωνικών φορέων.

Επισημαίνεται ότι η είσοδος για το κοινό και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για πληροφορίες τηλέφωνα: 2610 220607 – 226540 κιν. 6932-429700

Το Κέντρο Επικοινωνίας & Προβολής είναι διακριτικός τίτλος που ανήκει σε ανεξάρτητη εταιρεία εκδόσεων και εκδηλώσεων  που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα . Η εταιρεία έχει εκτενή εμπειρία και ιστορικό οργανώσεως συνεδριακών εκδηλώσεων, εκδόσεων, σεμιναρίων, ημερίδων και τουριστικών εκθέσεων, όπως η  Activetrip, επί 8 συνεχή χρόνια, στην Πάτρα.

Οι εκδηλώσεις και εκδόσεις που πραγματοποιούνται στις περιφέρειες  Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου συντονίζονται από συνεργάτες του Κέντρου, που έχουν έδρα τους την Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά