Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Είναι όλα έτοιμα για το τελευταίο Run Greece της χρονιάς στην Πάτρα

Είναι όλα έτοιμα για το τελευταίο Run Gr...

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

Oι διοργανωτές του τελευταίου Run Greece της χρονιάς, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, για τον αγώνα που θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου στην Πάτρα και διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την WIND.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  Β. Πελοπονήσσου Βαγγέλης Τζελάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο σύμβολος του Δημάρχου Πατρέων σε θέματα αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, το μέλος του Δ.Σ της ΕΑΣ και επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών του αγώνα, Τάκης Γεωργακόπουλος.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ακόμη η πρωταθλήτρια του ύψους Τόνια Στεργίου και η γραμματέας του συλλόγου δρομέων υγείας Ελένη Μηλιτσοπούλου. Στο σύνολο τους οι ομιλητές ζήτησαν από τον κόσμο να βρεθούν κοντά στη διοργάνωση και να αποτελέσουν και εκείνοι μέρος της.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βαγγέλης Τζελάτης ανακοίνωσε την απόφαση των διοργανωτών να στηρίξουν οικονομικά τον Κ.Ο.ΔΗ.Π  / Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων μέσα από το πρόγραμμα, «Τρέχουμε όλοι για καλό σκοπό»,  ενώ παράλληλα οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα  για Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου της πόλη μας. Συνεπώς, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, κατά την προσέλευσή του στο Κέντρο Παραλαβής του Αριθμού Συμμετοχής στο Κλειστό  προπονητήριο Στίβου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου, Τέρμα Ηλέκτρας  (από 10.00 έως 20.00), ΜΠΟΡΕΙ να  παραδώσει στους εθελοντές που θα βρίσκονται εκεί, να προσφέρουν Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, ζάχαρη, μαρμελάδα και μερέντα.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).

Εγγραφές μετά τις 7 Οκτωβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στο Κλειστό Προπονητήριο Στίβου Λαδοπούλου, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Στο Βερολίνο η Πατρινή Σοφία Ρήγα

Πάτρα: Το κορίτσι που έτρεχε κάθε πρωί στην πλαζ, είναι η μεγάλη νικήτρια του Μαραθωνίου!- Η Σοφία Ρήγα, από την Κέρτεζη, μιλάει στο thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports