Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι πράκτορες με στιλ Χένρι Καβίλ και Άρμι Χάμερ έρχονται 10 Σεπτεμβρίου στις Πατρινές αίθουσες

Οι πράκτορες με στιλ Χένρι Καβίλ και Άρμ...

Η ταινία «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E» παίζεται ήδη στις ΗΠΑ και σημειώνει επιτυχία

Μπορεί απλώς να τα έχει συμπαθητικά στα Αμερικάνικα ταμεία (έχει φτάσει τα 37 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου 20 μέρες προβολής) ωστόσο οι δύο γοητευτικοί πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης ταινίας, ο Χένρι Καβίλ και ο Άρμι Χάμερ σώζουν τον κόσμο με… στιλ!

Ο σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μια από τις κλασσικότερες σειρές κατασκοπίας της αμερικάνικης τηλεόρασης, το «The Man from U.N.C.L.E.». Δίπλα στους δυο ηθοποιούς εμφανίζονται η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, το νέο hot όνομα του Χόλυγουντ, η Σουηδή Αλίσια Βικάντερ και ο Βρετανός σταρ Χιου Γκραντ.

H ταινία «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E» («The Man From U.N.C.L.E.») θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 σε διανομή από την εταιρεία Tanweer και αναμένεται να παιχθεί και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.», η διάσημη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’60 μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη από τον Γκάι Ρίτσι ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Χένρι Καβίλ («Man of Steel»), ως Ναπόλεον Σόλο και ο πανύψηλος  Άρμι Χάμερ («The Social Network»), ως Ίλια Κουριάκιν.

Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, το «The Man from U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας.

Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Αλίσια Βικάντερ («Anna Karenina»), Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι («The Great Gatsby»), Τζάρεντ Χάρις («Sherlock Holmes: Game of Shadows») και ο Χιού Γκραντ στον ρόλο του Γουέιβερλι.

Το σενάριο είναι των Γκάι Ρίτσι και Λάιονελ Γουίγκραμ. Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία τους μετά τις διασκευές των δύο μεγάλων κινηματογραφικά επιτυχημένων «Sherlock Holmes».

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture