Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ο Νορβηγός συγγραφέας Τζο Νέσμπο στην Αθήνα

Έρχεται ο Νορβηγός συγγραφέας Τζο Νέσμπο...

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2015, δύο μέρες πριν τις εκλογές

Ο διάσημος συγγραφέας Τζο Νέσμπο, με τους εκατομμύρια αναγνώστες και τις χιλιάδες θαυμάστριες, από τους γνωστότερους αυτή την εποχή εκπροσώπους του σκανδιναβικού αστυνομικού μυθιστορήματος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για να συνομιλήσει με το αθηναϊκό κοινό στο Μέγαρο Μουσικής την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, δύο μέρες πριν τις εκλογές.

Τυπικά, αφορμή για την έλευσή του στην Αθήνα όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα, είναι η έκδοση ενός ακόμη βιβλίου του στα ελληνικά (πάντα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο) του μυθιστορήματος με τίτλο «Περισσότερο αίμα». Στην πραγματικότητα, ο αθλητικός 55άρης Νορβηγός συγγραφέας έρχεται κάθε φθινόπωρο στην Ελλάδα και επισκέπτεται την Κάλυμνο, όπου μάλιστα κάνει αναρρίχηση μαζί με πολλούς άλλους ανά τον κόσμο οπαδούς του σπορ.

Στην εκδήλωση, στη μεγάλη Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο για τον διάσημο ήρωα του επιθεωρητή Χάρι Χόλε.

Το γεγονός ότι ελάχιστα χιλιόμετρα πιο πέρα, στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα την ημέρα εκείνη, ουδόλως επηρεάζει τις εξελίξεις, αφού οι οπαδοί του Τζο Νέσμπο είναι μάλλον πιο πιστοί από πολλούς κομματικούς οπαδούς ενώ και η σύναξη της Καλύμνου δεν επηρεάζεται από εκλογές, όπως με χιούμορ γράφει το σάιτ των «Νέων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture