Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Κυριακή το 40νθήμερο μνημόσυνο του ποινικολόγου Ντίνου Αργυρόπουλου

Την Κυριακή το 40νθήμερο μνημόσυνο του π...
Μαρτάτος Tάκης

Θα ψαλεί στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου Πατρών

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει στην πόλη της Πάτρας, στην κυριολεξία, η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πασίγνωστου και καταξιωμένου δικηγόρου - ποινικολόγου Ντίνου Αργυρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του ξαφνικά το απόγευμα της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2015, από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μάνη.

Ο εκλιπών που έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια, βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του, την συνάδελφο του δικηγόρο Γεωργία Σακαρέλου σε  ξενοδοχείο της Μάνης και έκαναν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Ντίνος Διον. Αργυρόπουλος υπήρξε ένας από τους γνωστούς και επιτυχημένους δικηγόρους των Πατρών αλλά και στο πανελλήνιο και είχε αφήσει το στίγμα του σε πολύ σημαντικές υποθέσεις, όπως αυτή που αφορούσε στα κυκλώματα της νύχτας,  στη ληστεία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας, κ.α.

Παρέμενε πάντα μάχιμος και δραστήριος και λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, βρισκόταν στα δικαστήρια στις επαγγελματικές επάλξεις.

Πολλοί μίλησαν για μία μεγάλη απώλεια για τον νομικό κόσμο και την κοινωνία της Πάτρας. Ο Ντίνος Αργυρόπουλος είχε ασχοληθεί και με την πολιτική καθώς είχε θέσει υποψηφιότητα ως Βουλευτής Αχαίας με τη στήριξη της Ν.Δ.

Ο εκλιπών υπήρξε μοναχογιός του επίσης διαπρεπούς δικηγόρου Διονύση Αργυρόπουλου ενώ η μητέρα του Μαργαρίτα ήταν το γένος Δρούβα (οι παλιότεροι θυμούνται τα καταστήματα σούπερ μάρκετ Δρούβας στο κέντρο της Πάτρας). Ο πατέρας του Ντίνου Αργυρόπουλου καταγόταν από την Βάρδα Ηλείας. Δικό του ήταν το υπέροχο νεοκλασικό κτίριο επί της οδού Κορίνθου απέναντι από το 10ο Δημοτικό σχολείο που με πολύ κόπο και αγάπη είχε ανακαινίσει.

Το ιερό 40νθήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος θα ψαλεί αυτή την Κυριακή 6/9/2015 στις 8.45 το πρωί στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις