Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκαν ο ηθοποιός και παρουσιαστής Δημήτρης Μακαλιάς με την τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Παντρεύτηκαν ο ηθοποιός και παρουσιαστής...

Μεταξύ των κουμπάρων ήταν και η Καλαβρυτινή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη

Τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα ανέβηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2015, η τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη και ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς του «Κάψε το Σενάριο».

Το όμορφο ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης και μεγάλο διάστημα συγκατοίκησης, πήρε τη μεγάλη απόφαση και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, όπως αναφέρει η αναλυτική ανάρτηση του σάιτ tlife.gr, απ’ όπου και οι φωτό.

Το ιερό μυστήριο έγινε στην εκκλησία Παναγία Καταφυγιώτισσα στο Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας. Παρόλο που αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της ηθοποιού Μιμής Ντενίση για κουμπάρα, το ζευγάρι πάντρεψαν τρεις καλοί του φίλοι και ηθοποιοί. Η Νάντια Κοντογεώργη (από το σήριαλ Το Κάτω Παρτάλι), ο Λάμπρος Φισφής (κολλητός φίλος του Δημήτρη Μακαλιά από το “Κάψε το σενάριο”) και ο Κωνσταντίνος Καΐκης (από τις Ηρωίδες) ήταν λοιπόν οι τρεις κουμπάροι του Δημήτρη και της Αντιγόνης.

Με μπλε κομψό κουστούμι και γυαλιά ηλίου, ο γαμπρός περίμενε τη νύφη, η οποία έφτασε στην εκκλησία με ένα κόκκινο αυτοκίνητο και φορώντας ένα νυφικό Konstadinos Melis by Laskos.Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και στολισμένα με λευκά ανθάκια. Ο hair stylist που επιμελήθηκε τα μαλλιά της νύφης ήταν ο Νάσος Ασημακόπουλος και η make up artist και φίλη της Στέλλα Καραπούλιου ανέλαβε το μακιγιάζ της.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη όπως γράφει το tlife.gr, είχε μαζί της τρία παρανυφάκια, ανάμεσά τους και την μικρή Αέλια, την κόρη της παρουσιάστριας Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη (στην ψυχαγωγική εκπομπή – μαγκαζίνο στο κανάλι Ε συνεργάζεται και ο Δ. Μακαλιάς). Κοντά στο ζευγάρι, αυτήν την όμορφη στιγμή βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι τους. Ανάμεσά τους η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα, η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη και την κόρη του Φωτεινή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Κώστας Μαρτάκης και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight