Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Πατρέων σε ΣΥΡΙΖΑ για το θαλάσσιο μέτωπο: "Αθλιότητες, συκοφαντίες και συνειδητή παραπλάνηση"

Δήμος Πατρέων σε ΣΥΡΙΖΑ για το θαλάσσιο ...

Απάντηση στη συνέντευξη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Δημοτική Αρχή απαντά στα όσα της καταλογίζει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, με χονδροειδή ψεύδη και συνειδητή παραπλάνηση, προσπαθεί να θολώσει τα νερά, και να κρύψει την απόλυτη ταύτισή του με την ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα στους επιχειρηματικούς ομίλους της παραλιακής ζώνης που αποτελεί την ανάσα του λαού.

Προσπαθούν με αθλιότητες και συκοφαντίες, να εμπλέξουν τη Δημοτική Αρχή και να δημιουργήσουν ερωτηματικά για τη συνεπή στάση της, ισχυριζόμενοι ότι η Δημοτική Αρχή είχε συμφωνήσει με τον αρμόδιο υπουργό να υπογράψει την σύμβαση!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβερνητική παράταξη της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» είναι απέναντι στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και στις αποφάσεις δεκάδων φορέων της πόλης μας, αντίπαλοι των λαϊκών διεκδικήσεων, πολιτικοί «σπόνσορες» του ξεπουλήματος της παραλιακής ζώνης. Υποστηρικτές του αντιλαϊκού πλαισίου των μνημονιακών υποχρεώσεων και της εξελισσόμενης προσπάθειας ιδιωτικοποίησης των λιμανιών και της δημόσιας περιουσίας.

Δεν αποδεχτήκαμε και δεν αποδεχόμαστε την κάλπικη παραχώρηση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μαζί με το πατραϊκό λαό την άμεση και οριστική παραχώρηση ολόκληρης της παραλιακής ζώνης, η οποία πρέπει να φύγει από την ιδιοκτησία του ΤΑΙΠΕΔ, να μην ξεπουληθεί και παραχωρηθεί σε επιχειρηματίες, να παραμείνει δημόσια περιουσία, ελεύθερη στη χρήση της από το λαό, καθώς και την χρηματοδότησή της από τον κρατικό προϋπολογισμό, για την συνολική ανάπλασή της.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις