Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εντοπίστηκε και μεταφέρεται στο ανηλίκων ο 11χρονος Διονύσης- Τι "έδειξαν" οι χθεσινές έρευνες στην Ηλεία

Εντοπίστηκε και μεταφέρεται στο ανηλίκων...

Τι συνέβη λίγο πριν την εξαφάνισή του από το "Αγία Σοφία"

Βρέθηκε ο 11χρονος Διονύσης από αστυνομικούς - Μεταφέρεται στο Ανηλίκων.

Το 11χρονο αγόρι βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως το παιδί πήρε από το νοσοκομείο ζευγάρι συγγενών του, που είχε επισκεφτεί τον μικρό Διονύση στο Παίδων.

Μετά τον εντοπισμό του, το παιδί αλλά και ένα ζευγάρι, οδηγείται στο τμήμα Ανηλίκων.

13.50 Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση από τη Γαστούνη, από το Κέντρο Φιλοξενίας του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Σε ότι αφορά τις έρευνες αυτές επεκτάθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο και στην Ηλεία, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έλεγχοι για τον εντοπισμό του 11χρονου, από την πρώτη στιγμή έγιναν και στην περιοχή της Ηλείας.

Όμως όπως έγινε γνωστό ούτε το παιδί φαίνεται να βρίσκεται εδώ, ούτε ο παππούς και η γιαγιά του που είχαν την επιμέλειά του.

Παρόλα αυτά οι αρχές στην Ηλεία βρίσκονται σε επαγρύπνηση για την πιθανή έλευση του 11χρονου στην περιοχή.

Πάντως αναζητήθηκαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα από την Ηλεία που μπορεί να έχουν σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού, μετά τη επίσκεψη που προαναφέραμε πως είχε μέσα στο νοσοκομείο την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 11χρονος ήταν σε γενικές γραμμές ένα ήσυχο παιδί παρά την περιπέτεια που είχε περάσει.

Το δράμα που έζησε σε αυτή την τρυφερή ηλικία ο μικρός Διονύσης στις αρχές του Αυγούστου τον σημάδεψε. Ο 11χρονος Διονύσης, είχε μπει σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο και κατά λάθος είχε λύσει το χειρόφρενο. Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο κύλησε στην κατηφόρα, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει ένα βρέφος 14 μηνών, την ξαδελφούλα του, την ώρα μάλιστα που στο τιμόνι του οχήματος καθόταν ο ίδιος ο Διονύσης. Το παιδί έπαθε σοκ από το θάνατο του βρέφους, ενώ η ένταση ήταν μεγάλη από τους γονείς και τους λοιπούς συγγενείς του θύματος, σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στην Γαστούνη.

Με την υπόθεση του 11χρονου Διονύση με εντολή της Εισαγγελέως ασχολήθηκε η Πρόνοια, με αποτέλεσμα οι Κοινωνικοί Λειτουργοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν την περίπτωση του 11χρονου, να διαπιστώσουν πως το περιβάλλον που μεγαλώνει είναι παντελώς ακατάλληλο για ένα παιδί και μάλιστα στην πιο τρυφερή του ηλικία, παρά το γεγονός ότι τόσο ο παππούς του όσο και η γιαγιά του με τις δυνάμεις που διέθεταν προσπαθούσαν για το καλύτερο. Έτσι, βρέθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας του νοσοκομείου Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Κυριακής, επισκέφθηκε τον μικρό Διονύση ένα ζευγάρι που δήλωσαν συγγενείς του μικρού. Δεν είπαν τον βαθμό συγγένειας που είχαν με τον Διονύση, ωστόσο οι υπεύθυνοι τους άφησαν να τον δουν αφού το παιδί έδειξε απίστευτη οικειότητα. Όπως περιγράφουν μάλιστα ο μικρός έτρεξε προς την γυναίκα και έπεσε στην αγκαλιά της. Το ζευγάρι κάθισε αρκετή ώρα με τον μικρό Διονύση και έφυγε στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής. Πέντε λεπτά αργότερα, το παιδί ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και χάθηκε! Όπως εκτιμάται από αστυνομικές πηγές, πρόκειται όντως για συγγενείς του παιδιού από καταυλισμό Ρομά της Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυτική Ελλάδα:Κορυφώνεται η αγωνία για τον 11χρονο Διονύση - Τα τελευταία λεπτά πριν την εξαφάνιση - Κινδυνεύει η ζωή του προειδοποιεί το Χαμόγελο του Παιδιού και η αστυνομία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις