Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΣΟΚ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο- Πέθανε 18χρονος ποδοσφαιριστής της Βέροιας

ΣΟΚ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο- Πέθανε 18χρ...

Ο Στέλιος Μαρκούσης έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Μία αναπάντεχη απώλεια βιώνουν στη Βέροια, μετά το θάνατο του 18χρονου τερματοφύλακα, Στέλιου Μαρκούση! Ο νεαρός γκολκίπερ απεβίωσε μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στην προπόνηση της Τετάρτης (2/9).

Μετά το συμβάν, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν αποδείχτηκαν επιτυχείς.

O 18χρονος γκολκίπερ της Βέροιας, Στέλιος Μαρκούσης, ο οποίος καταγόταν από την Πιερία αλλά έμενε στην Αλεξάνδρεια, υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης την Τετάρτη (2/9) και σωριάστηκε στο έδαφος, κάνοντας άπαντες να "παγώσουν".

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ανθρώπους της ομάδας, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον κρατήσουν στη ζωή, οι οποίες δυστυχώς δεν είχαν αίσιο τέλος.

Ο νεαρός γκολκίπερ συμμετείχε τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, προερχόμενος από την Κ20, μιας και οι υπεύθυνοι της "Βασίλισσας" πόνταραν πολλά στο ταλέντο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας βρέθηκε τον Αύγουστο στην Καρλσρούη και συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας, για να δοκιμαστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports