Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: «Εφαρμόσαμε την εντολή του λαού να συγκρουστούμε με τους δανειστές»

Νίκος Νικολόπουλος: «Εφαρμόσαμε την εντο...

Είπε ακόμα πως οι ΑΝΕΛ πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυροί στην επόμενη Βουλή

«Εφαρμόσαμε την εντολή του λαού να συγκρουστούμε με τους δανειστές. Δοκιμάσαμε τα πάντα καθώς και όλες τις άλλες λύσεις. Δεν μας πτοούν τα “παιχνίδια” ορισμένων εταιρειών δημοσκοπήσεων σε βάρος μας».

Αυτό αναφέρει σε ο βουλευτής Αχαίας και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Νικολόπουλος προσθέτοντας πως θα ήθελε να μιλήσει για όλα όσα ζήσαμε τους προηγούμενους μήνες, αλλά είναι βέβαιος πως ο κόσμος τα γνωρίζει και μάλιστα ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ περισσότερα από όσα του είπαν και του έδειξαν στα «δελτία των 8». Αυτά είπε ο Νίκος Νικολόπουλος στην πρώτη του προεκλογική συνέντευξη  που παρεχώρησε στην Αιγιάλεια, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Χρ. Ρουμελιώτη.

Ο Βουλευτής Αχαίας εν συνεχεία τόνισε πως «γι’ αυτό θέλω μόνο να σας διαβεβαιώσω πως όσοι στηρίξαμε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, παλέψαμε νύχτα - μέρα με τους εχθρούς σας, τους εχθρούς της Ελλάδας, εντός και εκτός της χώρας.

Θέλω να πω στους επί 30 χρόνια φίλους,  συνοδοιπόρους  και ομοϊδεάτες μου  να είστε σίγουροι πως δεν αλλάξαμε μυαλά από την μια μέρα στην άλλη. Ούτε… αγαπήσαμε ξαφνικά τη συνταγή της λιτότητας.

Δώσαμε μάχη μέχρι τέλους με τα «μαγειρεία» της λιτότητας και υποχωρήσαμε μόνο εκεί που… παραμόνευε το «σχέδιο Σόϊμπλε» και το «λόμπι της δραχμής.  Στηρίξαμε μία νέα συμφωνία ως αναγκαίο ελιγμό για να μην μπει η Ελλάδα στο περιθώριο της Ευρώπης.

Με «λαδωμένους ποντικούς» της πολιτικής δεν κάνουμε κυβέρνηση!

Από την 21η Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος για τη χώρα, με μια κυβέρνηση που δεν θα εξαρτάται από την ψήφο των  κομμάτων που είναι βουτηγμένα στη διαπλοκή και τους κρατάνε απ’ τη μύτη. Η νέα κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου  είναι αποφασισμένη να ελέγξει τα χρήματα που θα εισρέουν στη χώρα για να μην πάνε στους λίγους αλλά στους πολλούς και οικονομικά αδύναμους.

Δεν θα επιτρέψουμε να τα πάρουν οι εθνικοί νταβαντζήδες και να τα βγάλουν και πάλι στο εξωτερικό για να φουσκώσουν τους λογαριασμούς τους

Οι ΑΝΕΛ είμαστε οι εγγυητές της ελεύθερης οικονομίας

Τα δισεκατομμύρια της νέας συμφωνίας θα πέσουν στην αγορά, να ανασάνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να δούμε επιτέλους τις πρώτες μετά από χρόνια αληθινές νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα στηρίζονται στην  ανάπτυξη της οικονομίας και όχι στα επιχορηγούμενα πεντάμηνα κοινωνικής εργασίας».

Εκτός των παραπάνω που επισήμανε στην ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε  σήμερα Τετάρτη στο «Ράδιο Αίγιο», ο Βουλευτής Αχαΐας και Γραμματέας της Κ.Ο των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, κατά την σημερινή περιοδεία του απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις που του έθεσαν οι πολίτες  στους χώρους δουλειάς και στα καφενεία της περιφέρειας, επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα εξής: Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να δώσουν μια διπλή απάντηση από την οποία θα κριθεί το μέλλον της χώρας.

Το πρώτο σκέλος της απάντησης θα αφορά στο παλιό συστημικό πολιτικό σύστημα, το οποίο φέρει ακέραια την ευθύνη για τα τραγικά αδιέξοδα, που αντιμετώπισε την τελευταία πενταετία η χώρα και το δεύτερο σκέλος της απάντησης αφορά στους θιασώτες της πτώχευσης, της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και της επιστροφής στη δραχμή, οι οποίοι δεν κάνουν την παραμικρή αναφορά στις επιπτώσεις αυτών που προτείνουν».

*Τέλος ο Ν. Νικολόπουλος σε συγκέντρωση της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας τόνισε τα εξής.

«Η συμφωνία που υπέγραψε τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκτος από τα νέα μέτρα σηματοδοτεί και την είσοδο της χώρας σε μια νέα περίοδο.

Έως το τέλος του χρόνου θα έχουν έρθει τα πρώτα κονδύλια των Ευρωπαϊκών ενισχύσεων της Ελληνικής οικονομίας, το γνωστό ως πρόγραμμα Γιουνκέρ».

Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους νέους ανθρώπους στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξουν προτεραιότητες και να επιλέξουμε τις μάχες που πρέπει να δώσουμε.

«Μόνο με αναπτυξιακό σοκ εφαρμόζεται η όποια εθνική προοδευτική πολιτική. Δεν είναι σχήμα λόγου το ότι είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε. Έχουμε σχέδιο και απόλυτη υποχρέωση απέναντι στην ανθρωπιστική καταστροφή. Και την μετανάστευση των νέων άξιων παιδιών της πατρίδας μας, αλλά και μιας συνεχούς αναδιανεμητικής πολιτικής.

Εδώ και τώρα πρέπει να γίνει το ξήλωμα του κράτους της διαπλοκής και της φοροδιαφυγής.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι εάν η νέα αυτή περίοδος για τη χώρα ξεκινήσει από το παλιό και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό ή από μια νέα και χωρίς εξαρτήσεις κυβέρνηση.

Εμείς δεν κοροϊδέψαμε τον λαό, είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε τα κόμματα μας, τη φήμη μας αλλά να μην βάλουμε σε μία πρωτόγνωρη περιπέτεια την Ελλάδα. Προσωπικά από εσάς τους νέους και τις νέες του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος ζητάω :  Να ολοκληρώσουνε  την μεγάλη και δημοκρατική «επανάσταση» που ξεκινήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο.

Να μην επιτρέψουμε στο κομματικό «χθες» να επιστρέψει και στο σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, που ακόμα είναι ζωντανό, να νικήσει. Αυτό το σύστημα παλεύει και σήμερα να βάλει αλυσίδες στα πόδια του Τσίπρα και να διαλύσει τον Καμμένο. Και όσο το σύστημα τους πολεμάει, εσείς να είστε βέβαιοι πως αυτοί πορεύονται σωστά! Οι ΑΝΕΛ πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυροί στην επόμενη Βουλή.

Για να συνεχίσουν να αποτελούν δύναμη κυβερνητικής συνεργασίας, αλλά και «αντίβαρο» στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Ούτε σε κομματικές, ούτε σε κυβερνητικές λογικές».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις