Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρία άτομα συνελήφθηκαν στο Παρίσι για την κατοχή της «ανάσας του διαβόλου»

Τρία άτομα συνελήφθηκαν στο Παρίσι για τ...

Το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό του κόσμου που μετετρέπει το θύμα σε ζόμπι

Δύο γυναίκες από την Κίνα και ένας άντρας από το Παρίσι συνελήφθησαν από την αστυνομία, ως ύποπτοι για χρήση της ουσίας Scopolamine, του ισχυρού ναρκωτικού από την Κολομβία ευρέως γνωστό ως "Η ανάσα του Διαβόλου". Το ισχυρότατο ναρκωτικό, καταργεί την ελεύθερη βούληση και μπορεί να διαγράψει τη μνήμη των θυμάτων του.

Πιστεύεται ότι και οι τρεις αποτελούν μέλη μιας διεθνούς ομάδας οργανωμένου εγκλήματος διακίνησης  πολλών κιλών της επικίνδυνης ναρκωτικής ουσίας γύρω από τον πλανήτη.

Οι γυναίκες ηλικίας 42 και 59 ετών πλησίαζαν αγνώστους και φύσούσαν  την ουσία στα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail , το ναρκωτικό προέρχεται από ένα δέντρο το οποίο συναντάται συχνά στη Νότια Αμερική. Για χάρη της διαβολικής ανάσας έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και αστικοί μύθοι, στους οποίους άτομα υπό την επήρεια της ουσίας πέφτουν θύματα βιασμού, κλοπής και αφαίρεσης οργάνων.

Όταν ένας βρετανός δημοσιογράφος, ρώτησε έναν κολομβιανό διακινητή του ναρκωτικού, για περισσότερες λεπτομέρειες, ο ίδιος του απάντησε πως ο δράστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να φυσήξει το ναρκωτικό στο πρόσωπο του θύματός του.

Στη συνέχεια το θύμα μετατρέπεται σε ένα άβουλο "ζόμπι" και υπακούει στις εντολές του δράστη, με συνέπεια να κάνει ακραία και εκτός ελέγχου πράγματα. Ο dealer σημείωσε πως σε υψηλές δόσεις το ναρκωτικό μπορεί να προκαλέσει το θάνατο, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως είναι χειρότερο και από τον Άνθρακα. Μια γυναίκα, η οποία είχε πέσει θύμα της ουσίας, υποστήριξε πως ένας περαστικός της προσέφερε χυμό και στη συνέχεια την οδήγησε στο σπίτι της, όπου και αφαίρεσε όλα της τα υπάρχοντα.

Υπογραμμίζεται πως κατά το παρελθόν, η CIA επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την ουσία ως "ορό της αλήθειας" τον καιρό του "Ψυχρού Πολέμου".

Παρόλ' αυτά το εγχείρημα φαίνεται πως απέτυχε καθώς το ναρκωτικό αποτελείται από χημικές ενώσεις, οι οποίες προκαλούν και ψευδαισθήσεις. Ακολουθεί λεπτομερές video για το ναρκωτικό, επισημαίνεται πως το περιεχόμενό του, είναι κατάλληλο μόνο για ενηλίκους

Πηγή:telegraph

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις