Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπιτς βόλεϊ: "Χρυσός" ο Πατρινός Κοτσιλιάνος και ο Ζουπάνης

Mπιτς βόλεϊ: "Χρυσός" ο Πατριν...

Στο βαλκανικό τουρνουά

Άκρως ικανοποιημένος από την επιτυχία του 3ου Βαλκανικού τουρνουά Beach Volley Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθη στο Avant Garde Sports Club, στην Θεσσαλονίκη -με την συμμετοχή 29 ομάδων από 6 χώρες των Βαλκανίων- εμφανίστηκε ο πρόεδρος της BVA, κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Με τέσσερις ελληνικές ομάδες στο βάθρο σε άνδρες και γυναίκες και τον Εθνικό ύμνο να ακούγεται δύο φορές, μιας και κορυφή πάτησαν οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης και Παρασκάκη/Τσοπούλου, «έπεσε» η αυλαία του τουρνουά που έλαβε χώρα  στην Θεσσαλονίκη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΠΕ, αλλά και της BVA, μετά την ολοκλήρωση των τελικών αλλά και των απονομών μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, υπογράμμισε:

«Η Βαλκανική Ομοσπονδία πρωτοπορεί εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο τον περιφερειακών Ενώσεων, παγκοσμίως. Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μια 20ετία συνεχίζεται μέχρι σήμερα με επιτυχία.

Η Βαλκανική Ένωση έχει δείξει ότι υπάρχει κλίμα αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών των Βαλκανίων και μάλιστα κατά τη διάρκεια της κρίσης, που διανύει η χώρα μας μας στήριξε και προσωπικά θέλω να την ευχαριστήσω γι’ αυτό.

Παράλληλα βοηθάει ώστε να υπάρχει μια ισόρροπη ανάπτυξη του αθλήματος σε όλες τις χώρες, κάτι που έχει ανεβάσει το επίπεδο των πρωταθλημάτων τόσο στο volley, όσο και στο beach volley. Θέλω τέλος  να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, και ιδιαίτερα στους Έλληνες, οι οποίοι πραγματικά έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις και συνεχίζουν να μαζεύουν πόντους στην Παγκόσμια κατάταξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη Λετονία ο Κοτσιλιάνος με τον Ζουπάνη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports