Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Με επιτυχία ο Πανελλήνιος Αγώνας Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο Σαντομέρι

Αχαϊα: Με επιτυχία ο Πανελλήνιος Αγώνας ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων με την υποστήριξη της  Λέσχης Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και πρώτη φορά με τη μορφή Πανελλήνιου αγώνα, διήμερο σκέλος της Ελληνικής Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο υπέροχο όρος Σκόλλις με αφετηρία την πίστα απογείωσης που βρίσκεται πάνω από το χωριό Σαντομέρι.

Στους αγώνες συμμετείχαν 52 αθλητές απ’όλη την Ελλάδα (Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Πτολεμαϊδα, Λαμία, Κρήτη κ.α.) και λόγο του ιδανικού καιρού πρόσφεραν στους θεατές ένα συναρπαστικό θέαμα. Οι συμμετέχοντες διαμέσου του Προέδρου τους κ. Μπακούνη Χρήστου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις διαμορφώσεις και βελτιώσεις που έγιναν στην πίστα, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις τρεις καλύτερες  σ’όλη την Ελλάδα. Τη δεύτερη μέρα μετά το πέρας των αγώνων έγιναν και οι βραβεύσεις των νικητών  κάθε κατηγορίας. Τις βραβεύσεις έκαναν ο κ. Χρήστος Νικολάου, Δήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο κ. Ξενοφών Μπαχράς Πρόεδρος του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, ο κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος Βοηθός Δημάρχου σε θέματα ΒΙΠΕ, ο κ. Χρήστος Φωτόπουλος  Πρόεδρος της Τ.Κ. Σαντομερίου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Σαντομεριτών «Όρος Σκόλλις» και ο κ. Νίκος Τσώκος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κ.Αχαίας.

Ο κ. Ξενοφών Μπαχράς σ’ένα σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχαρίστησε όλους του φορείς που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων, ευχαρίστησε τους αθλητές για την συμμετοχή τους και υποσχέθηκε ότι θα καθιερωθεί πλέον και δεύτερος αγώνας την ίδια χρονιά. Ευχαρίστησε θερμά το σύλλογο Αλεξιπτωτιστών , τον κ. Φωτόπουλο Χρήστο Πρόεδρο της Τ.Κ. Σαντομερίου, τον κ. Αθανάσιο Ραυτακόπουλο Αντιδήμαρχο Έργων Δήμου Δυτικής Αχαΐας, τον κ. Σπυρίδωνα Τραχάνη Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Απανταχού Σαντομεριτών «Όρος Σκόλλις» καθώς επίσης και το Cafe Stasis κ. Ιωάννη Ντάρλα και Café Izzy κ. Σπυρίδωνα Δημόπουλο (βοηθό Δημάρχου σε θέματα ΧΥΤΑ) για τη χορηγία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις