Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για το προσφυγικό σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη για το προσφυ...

Το θέμα "καίει" και την Ελλάδα

Άτυπη κυβερνητική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου για το προσφυγικό. Μετά τη σύσκεψη δεν αναμένεται να γίνουν δηλώσεις από τους υπουργούς.

Σημειώνεται πως τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ιδίως τους τελευταίους μήνες, λόγω των πρωτοφανών μεταναστευτικών ροών και οι προσπάθειες της κυβέρνησης, σε συνεργασία κυρίως με τα αρμόδια ευρωπαϊκά fora, να ολοκληρώσει αμέσως το ελληνικό σχέδιο αντιμετώπισης των ως άνω προβλημάτων, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε χθες Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ .

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέθεσε, στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας τις απόψεις του για την ανάγκη συνολικής και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης του Μεταναστευτικού -τόσον από πλευράς ασφάλειας όσον και, πρωτίστως, από πλευράς προστασίας των δικαιωμάτων του Ανθρώπου- σε ανώτατο ευρωπαϊκό επίπεδο, προκειμένου να ενεργοποιηθεί πλήρως η συλλογική και αποτελεσματική εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για την Μετανάστευση και το Άσυλο του 2008.

 

 

amna.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις