Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Δείτε την "λίστα" της Νομαρχιακής για το ψηφοδέλτιο

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Δείτε την "λίστα&quo...

Στάλθηκε χθες από τον συντονιστή της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων που είχε επιλέξει η οργάνωση της Ηλείας για τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου στάλθηκε χθες από  τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας κ. Τάκη Γεωργόπουλο, ενόψει  της κατάρτισης  του ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της  συνεδρίασης  της 31ης Αυγούστου για την κάλυψη των κενών  θέσεων.

Φυσικά από τα ονόματα των υποψηφίων που είχαν προταθεί προ οκτώ μηνών, απουσιάζουν όσοι στο μεταξύ παραιτήθηκαν ( Β.Τσάμης, Κυριάκος Μπίστας, Γ. Πυλαρινός, Αγγελική Γάσπαρη, Πάνος Βεργέτης, Χαραλαμπος Βρυώνης και Δ. Παπιώτης).

Επίσης, απουσιάζουν τα ονόματα όσων έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και εξ όσων γνωρίζουμε μόνον ο κ. Νίκος Παπαβασιλείου, ο  οποίος όμως  παραμένει στην Ν.Ε  Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι δήλωσε ότι δεν επιθυμεί  να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο  αφήνοντας αιχμές για τη στάση όσων διεκδίκησαν και έλαβαν την ψήφο του Ηλειακού λαού, ενώ εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό του για το αν τηρούνται τα κριτήρια της αντιστοίχησης  με την κοινωνία, σε ο,τι αφορά τους προτεινόμενους.

Η «λίστα» της Νομαρχιακής
Στην ίδια συνεδρίαση της Ν.Ε Ηλείας προχθές , από τους  Ν Παπαβασιλείου και  Ν. Κόλλια, προτάθηκαν ακόμη ο γνωστός δικηγόρος Δημήτρης  Μανώλης με έντονη και διαρκή δραστηριότητα στους συλλόγους των Ηλείων της Αθήνας και ο επίσης δικηγόρος και άνθρωπος της αυτοδιοίκησης   Θόδωρός Παπαηλιού. 

Έτσι, εκτός από τους τρείς βουλευτές και τις δυο νέες προτάσεις που προαναφέραμε στην κατατέθηκαν στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, προτάθηκαν χθες (τηλεφωνικά)  για το ψηφοδέλτιο της  Ηλείας  οι : Γιάννης Γιαννόπουλος, Θοδωρής Γιαννόπουλος, Δώρα Καλάκου, Δημήτρης Μαυράκης,  Αλεξία Λιάγκουρα, Τάκης Μυλωνόπουλος, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Πανωραία Παπαδοπούλου-Τσουραπά. Εν ολίγοις όλη η εναπομείνασα, νομαρχιακή επιτροπή με μια –δυο εξαιρέσεις!


Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την  συνεδρίαση της Νομαρχιακής προχθές Δευτέρα , απουσίαζαν τα μισά περίπου από τα 21 συνολικά μέλη της , ενώ αποφασίστηκε   μία εκ των κενών θέσεων στη Νομαρχιακή να καλυφθεί από τον Γιώργο Σαϊτά από την Ανδραβίδα. Απορίας άξιο είναι πως θα διεξαχθεί ο εκλογικός αγώνας στην Ηλεία, όταν 18 μέρες πριν τις εκλογές, δεν έχουν δραστηριοποιηθεί ούτε κατ΄ελάχιστο τα μισά εκ των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής

εφημερίδα Πρωινή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις