Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Άφαντη» λέγεται ότι είναι από τον Απρίλιο η μητέρα του σταρ Τομ Κρουζ

 «Άφαντη» λέγεται ότι είναι από τον Απρί...

O 53χρονος σούπερ σταρ γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τη νέα "Επικίνδυνη Αποστολή" του

Μετά την είδηση που έφερε στο φως -και διαψεύστηκε- το Αμερικανικό περιοδικό Star ότι αγνοείται ο γιος του Χολυγουντιανού σταρ Τομ Χανκς, άλλος ένας συγγενής χολιγουντιανού αστεριού φαίνεται ότι... έχει καιρό να δώσει σημεία ζωής.

Ο λόγος για την μητέρα του 53χρονου ηθοποιού Τομ Κρουζ.

Η 78χρονη μητέρα Μαίρη Λι Σάουθ, αγνοείται, σύμφωνα με το περιοδικό Harper's Bazaar, καθώς έχει να δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Απρίλιο, όταν παρακολούθησε μαζί με τον γιο της στο κέντρο Σαηεντολογίας στο Λος Άντζελες την πρωινή λειτουργία για το Πάσχα, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Έθνος.

Οι φήμες θέλουν την 78χρονη γυναίκα είτε να έχει φύγει από τη ζωή ή να έχει εξαφανιστεί.

Η Μαίρη Λι, μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο ζούσε με τον Tομ Κρουζ στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς οπότε και μετακόμισε στο Belmont Village, που φιλοξενεί ηλικιωμένα άτομα, και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Σαηεντολογίας.

Σύμφωνα με το National Enquirer, το διαμέρισμά της στο Μπέλμποντ έχει αδειάσει (κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται) και οι γείτονές της ανησυχούν ότι έχει πεθάνει.

Πηγές που έχουν αναφέρει την ιστορία της εξαφάνισης, επισημαίνουν ότι μπορεί τα μέλη της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

*Όσο για τον Κρουζ αυτόν τον καιρό γνωρίζει τεράστια επιτυχία με την 5η «Επικίνδυνη Αποστολή – Mission Impossible, Μυστικό Έθνος» που στα Αμερικάνικα ταμεία έχει ήδη φτάσει σε εισπράξεις τα 171 εκατομμύρια δολάρια ενώ στον υπόλοιπο κόσμο τα 310 εκατομμύρια. Η ταινία παίζεται και στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα, από την περασμένη Πέμπτη 27/8 σε διανομή της UIP και γνωρίζει εισπρακτική επιτυχία και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight