Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η νέα γενιά του "Τρελού Θηριοτροφείου" καταφθάνει στην Πάτρα από τις 3 Σεπτεμβρίου

Η νέα γενιά του "Τρελού Θηριοτροφεί...

Το ξεκαρδιστικό "Vacation" θα προβληθεί στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Η ταινία με τον Τσέβι Τσέις και την Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο της δεκαετίας του ’80 θεωρείται πλέον «καλτ» και από τις πιο χαρακτηριστικές κωμωδίες της περιόδου εκείνης ενώ τώρα ήρθε η επόμενη γενιά του «Τρελού Θηριοτροφείου», ο Εντ Χελμς (γνωστός από τις ταινίες «The Hangover») και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ («Παντρεμένοι με Παιδιά», ταινίες «Anchorman») οι οποίοι ξεκινούν οικογενειακώς για μια ακόμη εκδρομή, γεμάτη ατυχή, ξεκαρδιστικά περιστατικά, στον ίδιο αγαπημένο προορισμό διακοπών που πήγαινε μικρός ο Ράστι - Χελμς.

Ο λόγος για την ολοκαίνουρια κωμωδία «Τρελό Θηριοτροφείο, Η νέα γενιά - Vacation», το σχετικό πόστερ της οποίας βρίσκεται στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε καιρό τώρα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα και στην Πάτρα από αυτή την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 και αναμένεται να ενθουσιάσει. Στις ΗΠΑ πήρε συμπαθητικές κριτικές ενώ οι εισπράξεις της έως τώρα φτάνουν κοντά τα 55 στις ΗΠΑ (μαζί και με τον υπόλοιπο κόσμο ξεπερνούν τα 81). Από τις πιο αστείες σκηνές είναι εκεί που ο Ράστι, η γυναίκα και τα παιδιά τους κολυμπούν σε μία λιμνούλα που νομίζουν πως έχει ιαματικά νερά αλλά έχει τελικά τοξικά απόβλητα!

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, κι ελπίζοντας σε μια εμπειρία που θα συσφίξει τους οικογενειακούς δεσμούς, ο ενήλικας πια Ράστι Γκρίνσγουονλντ (Χελμς) θα κάνει έκπληξη στη σύζυγο του Ντέπι (Άπλγκέιτ) και στους δυο του γιους, ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικάνικο πάρκο, το Walley World. Τι μπορεί να πάει στραβά;

Οι σεναριογράφοι του «Βρέχει Κεφτέδες» και των «Αφεντικών για Σκότωμα», Τζόναθαν Γκόλντσταϊν και Τζον Φράνσις Ντέιλι κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο, υπογράφοντας παράλληλα και το σενάριο του φιλμ. Στην ταινία «Vacation» θα δούμε επίσης την Λέσλι Μαν («The Other Woman») ως την αδελφή του Ράστι, Όντρεϊ, τον μυώδη Κρις «Thor» Χέμσγουορθ, στο ρόλο του Στόουν Κράνταλ σε μία μάλιστα τολμηρή σκηνή, τον εκνευριστικά επιτυχημένο γαμπρό του Ράστι και τους Σκάιλερ Γκιζόντο και Στιλ Στέμπινς, στους ρόλους των γιων του Ράστι, Τζέιμς και Κέβιν.

Ακόμα ο Τσέβι Τσέις και η Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο επιστρέφουν ως ο Κλαρκ και η Έλεν Γκρίζγουολντ, πρωταγωνιστές των κλασικών πλέον κωμωδιών της κινηματογραφικής σειράς «Τρελό Θηριοτροφείο».

Eπιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture