Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Yπομονή έως τις 21 Ιανουαρίου 2016 για την "Επιστροφή" του Ινιαρίτου με τον Ντι Κάπριο

Yπομονή έως τις 21 Ιανουαρίου 2016 για τ...

Στα γυρίσματα όπως γράφτηκε και στον Ελληνικό Τύπο, οι συνθήκες ήταν δύσκολες

Θεωρείται ήδη από τις πιο πολυσυζητημένες νέες κινηματογραφικές ταινίες που θα βγει στις ΗΠΑ τα Χριστούγεννα του 2015 και όλοι μιλούν πως μπορεί να κυνηγήσει σημαντικές Οσκαρικές υποψηφιότητες.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας Odeon που θα διανέμει την ταινία στις αίθουσες της Ελλάδας στις 21 Ιανουαρίου του 2016, κι ενώ πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στην καυτή φετινή προ-οσκαρική περίοδο, με τα βαριά χαρτιά του 2015 να αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο αυξάνοντας την ανυπομονησία των σινεφίλ, ο περσινός μεγάλος νικητής του Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας για το «Birdman», Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου εμφανίζεται ως πιθανό νέο μεγάλο φαβορί χάρη στο πανέμορφο κινηματογραφικό σύμπαν της «Επιστροφής».

Βαθιά στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, o κυνηγός Χιου Γκλας (στο ρόλο ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) βρίσκεται βαριά τραυματισμένος και εγκαταλελειμμένος από  ένα μέλος της ομάδας του, τον προδότη Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι).  Με ακλόνητη θέληση ως μοναδικό όπλο απέναντι στους κινδύνους, ο Γκλας περιπλανιέται σε ένα φοβερά εχθρικό περιβάλλον, μέσα στον αδίστακτο χειμώνα και περιτριγυρισμένος από εχθρικές φυλές, σε μια αδιάκοπη περιπέτεια αναζήτησης και επιβίωσης. Στόχος του: η εκδίκηση εναντίον του Φιτζέραλντ.

Εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, η ταινία «Η Επιστροφή – The Revenant» φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα-εγγύηση του αναγνωρισμένου, βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου («Birdman», «Babel»). Την ίδια ώρα πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τις αντίξοες συνθήκες των γυρισμάτων ακόμα και σε θερμοκρασίες κοντά 40 βαθμούς υπό το μηδέν που δοκίμασαν τα όρια και τις αντοχές του καστ και των τεχνικών.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture