Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλίας Γρηγόρης: δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής, συστρατεύομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ και παραμένω ακτιβιστής της Αριστεράς

Ηλίας Γρηγόρης: δεν θα είμαι υποψήφιος β...

Τι αναφέρει σε δήλωσή του

Όπως έχει προναγγείλλει το thebest.gr εδώ και ημέρες ο Ηλίας Γρηγόρης δεν θα είνια τελικά υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά παραμένει και θα δώσει τη μάχη μαζί του και στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Σε δήλωσή του το γνωστό στέλεχος της Αριστεράς και δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, αναφέρει:

"Στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα στις επερχόμενες εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη, και θα παλέψω για την Aυτοδυναμία του χώρου μας, όσο μπορώ από τη θέση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Εκτιμώ την τεράστια προσπάθεια που έγινε κατά την 6μηνη περίοδο της Διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και κατανοώ την ανάγκη να ΜΗΝ γίνει παρένθεση η Κυβέρνηση της Αριστεράς στη χώρα μας, πράγμα που θα ενταφίαζε για πολλά χρόνια και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη,το όραμα για υπερνίκηση της λιτότητας και την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Θεωρώ ότι, ίσως, μόνο το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, αφήνει ανοικτό το παράθυρο για τη σταδιακή Μνημονιακή απεμπλοκή, απαλύνοντας τις βαριές συνέπειες, κατ’ αρχήν με αντισταθμιστικά μέτρα  του επαχθούς τρίτου μνημονίου καταπολεμώντας τη διαφθορά και την φοροδιαφυγή εκσυγχρονίζοντας το κράτος και αναδιανέμοντας πόρους του ΕΣΠΑ υπέρ της δημιουργίας μαζικής απασχόλησης, ώστε μαζί με το κυρίαρχο αίτημα, που λέγεται ελάφρυνση χρέους, να τονωθεί η ανάπτυξη και να ανασάνει ο τόπος από τις πολιτικές λιτότητας.

Μένω, όπως 40 χρόνια τώρα, ακτιβιστής της Αριστεράς στις πολιτικές μάχες που πρόκειται να έρθουν, θεωρώντας ότι, η βουλευτική ιδιότητα είναι το ελάχιστο, μπροστά στους αγώνες που πρέπει να δοθούν στην κοινωνία, στο μαζικό κίνημα και στην καθημερινότητα.

Γιατί, μη γελιόμαστε… δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή η θλιβερή παραγματικότητα που βιώνουμε, με όση καλή πρόθεση να διαθέτει κανείς, μόνο με «καλά νομοσχέδια» και ψήφισή τους από την βουλή, χωρίς την ενεργοποίηση των υποτελών τάξεων στην κοινή προσπάθεια. Άλλωστε, ποτέ δεν πίστεψα στην ανάθεση μέσω αντιπροσώπων,  για την διεκδίκηση μιας ανθρώπινης ζωής.

Ηλίας  Γρηγόρης

Χειρουργός Οδοντίατρος

Ηλίας Γρηγόρης: Έκλεισε 40 χρόνια πολιτικής δράσης


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις