Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραδοσιακή υποδοχή με ρακές επιφύλαξαν στον Αλέξη Τσίπρα οι ντόπιοι στα Ανώγεια της Κρήτης

Παραδοσιακή υποδοχή με ρακές επιφύλαξαν ...

Μετά τις 20.00 ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί προεκλογική ομιλία στην πλατεία Αρμί της περιοχής

Παραδοσιακή ... υποδοχή επεφύλαξαν οι Ανωγειανοί στον Αλέξη Τσίπρα που στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νησί της Κρήτης επισκέφτηκε την περιοχή των Ανωγείων, όπως αναφέρει ανάρτηση του cretalive.gr, απ’ όπου και η φωτ. του Β. Σμπώκου.

Κάτοικοι του χωριού επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με ... ρακές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό της χώρας μέχρι πρότινος, που ανταποκρίθηκε εξίσου θερμά στην κρητική φιλοξενία πίνοντας τις κερασμένες ρακές και συνομιλώντας με τον κόσμο. Τα κεράσματα των Ανωγειανών, όπως αναφέρει το cretalive.gr δεν μπόρεσε να αρνηθεί ούτε ο τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου που βρίσκεται στη συνοδεία του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος και δοκίμασε το περίφημο ανωγειανό οφτό!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του, ο Αλέξης Τσίπρας μετά από ένα μικρό διάλλειμα για ξεκούραση, στις 19.30 θα βρεθεί στο Δημαρχείο Ανωγείων για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Ανωγείων Μανόλη Καλλέργη και στις 20.00 ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στην πλατεία Αρμί.

Στην συνέχεια θα περπατήσει στα Ανώγεια για να συνομιλήσει με τους κατοίκους και θα φτάσει μέχρι την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι. Αργότερα θα παρατεθεί στον κ.Τσίπρα και στη συνοδεία του δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα των Ανωγείων.

Ο ίδιος αναμένεται να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του χωριού και θα αναχωρήσει την Τετάρτη 2/9 το πρωί για την Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις