Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση στο Δήμο Ερυμάνθου για τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Συνάντηση στο Δήμο Ερυμάνθου για τα μέλη...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Αυγούστου

Την Τρίτη 31 Αυγούστου, το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αχαΐας πραγματοποίησε συνάντηση μελών, στελεχών, και φίλων στο Δήμο Ερυμάνθου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν «το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών ΑΧΑΙΑΣ, ξεκινά την προεκλογική μάχη από την καρδιά της δημοκρατικής παράταξης, από την καρδιά των προοδευτικών αλλαγών την γενέτειρα του Ανδρέα Παπανδρέου και την πολιτική αφετηρία του Γιώργου Παπανδρέου.

Τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑτος εξέφρασαν την άποψή πως οφείλουμε να παλέψουμε για να

δυναμώσουμε το Κίνημα μας, μιας και χρειάζεται μια πραγματικά ισχυρή προοδευτική παράταξη η οποία θα μπορέσει να οδηγήσει στις μεγάλες δομικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ώστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά μνημόνιο για την χώρα μας.

Τώρα που η πολιτική του 2010, αλλά και ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου δικαιώνονται, από τις πολιτικές εξελίξεις και οι μύθοι και τα ψευδοδιλλήματα καταρρέουν ήρθε η ώρα να αναδείξουμε το πραγματικό δίλημμα των εκλογών, το οποίο είναι η δημιουργία μιας Ελλάδας των αξιών, της δικαιοσύνης, της δημιουργίας ενάντια στην Ελλάδα του συντηρητισμού και του λαικισμού. Και τώρα ξεκινάμε, γιατί θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να είμαστε η αλλαγή που επιδιώκουμε.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις