Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Β. Μεϊμαράκης από την Πάτρα: "Κανένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα σε τόσο λίγους μήνες"- Το σχολιο του για τη φωτιά των Συχαινών- ΦΩΤΟ

Β. Μεϊμαράκης από την Πάτρα: "Κανέν...

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο κλειστό της ΕΑΠ

21:41 Ανοίγοντας την ομιλία του στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε συγχαρητήρια στους εθελοντές και τους πυροσβέστες που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη δασική πυρκαγιά στα Άνω Συχαινά της Πάτρας.

21:20 Στοχευμένο μήνυμα για πολιτική σταθερότητα θέλησε να περάσει με την ομιλία  από την Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και μάλιστα αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε χαρακτηριστικά: «Ο τύπος κάνει κάθε τρεις μήνες εκλογές εγώ ζητώ εντολή για σταθερή κυβέρνηση. Οφείλουμε συνδυάσουμε το παλιό με το καινούργιο».

Μάλιστα ο κ, Μεϊμαράκης συνέδεσε το θέμα το παλιού με το νέο με εκείνο των συνεργασιών «είμαστε η δύναμη που υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων άλλοι είναι εκείνοι που διχάζουν. Ο τόπος δεν κυβερνιέται με ψέματα. Κανένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα σε τόσο λίγους μήνες, όσα ο Τσίπρας».  

21:12 “Μοίρασε τα ψέματα της Πάτρας”, είπε με νόημα για τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Μεϊμαράκης  αναφερόμενος σε δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Αχαϊκή πρωτεύουσα και τις οποίες δεν τήρησε όταν το κόμμα του έγινε κυβέρνηση.

«Έγινε έστω και ένα από αυτά που έλεγε; Κατέληξε στα εντελώς αντίθετα: δεν κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ, δεν προστάτευσε τις τραπεζικές συναλλαγές, αύξησε του φόρους, έσκισε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και έφερε νέο μνημόνιο.

Δεν κατάλαβε ότι έφερε μελαγχολία σε όλους τους Έλληνες, από πού έως πού πιστεύει ότι η μελαγχολία είναι αριστερή ή δεξιά;», πρόσθεσε.

 

 

21:00 "Ζητώ οι πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν την πολιτική Τσιπρα-Καμμενου και τι δεσμευόταν στην Πάτρα για ΕΝΦΙΑ, χρεη, "και όλα όσα υποσχόταν απο αυτη την πόλη και τι τελικά έκανε. Δεν προστάτευσε τις τραπεζικές συναλλαγές, αντίθετα έκλεισε τις τράπεζες, έφθσαν τη χώρα στα πρόθυρα του grexit.

Ο Τσιπρας μιλησε για αγανακτηση των πολιτων που εκφραστηκε στις εκλογες του Γεναρη τωρα τι θα πρεπει να εκφρασουν οι πολιτες. Ειμαι σιγουρος οτι οι πολιτες την κυριακη των εκλογων θα αποφασισουν και θα ψηφισουν οπως πρεπει", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

 

20:35 Ξεκίνησε πριν από λίγο η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα.

 

20:22 Αρκετός είναι ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί ήδη στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα όπου, από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται να μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

19:39 «Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σήμερα περιόδευσε στην Αιτωλοακαρνανία. Ο κ Μεϊμαράκης αναγνώρισε ότι στις προηγούμενες εκλογές οι Έλληνες ψήφισαν και με το θυμικό, αναρωτήθηκε αν αξίζει να ψηφίζει κανείς με θυμό όταν, όπως είπε, αυτό μας κόστισε 90 δισ. ευρώ.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Μείμαράκης ανέφερε ότι στόχος της ΝΔ είναι να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων και σημείωσε ότι δεν πρέπει σε αυτές τις εκλογές να χαθεί καμία ψήφος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και αναφερόμενος στο ΕΣΠΑ επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαθούν τα κονδύλια. Επίσης, επεσήμανε ότι η στάση της ΝΔ απέτρεψε την αύξηση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ δεσμεύτηκε πως τα μέτρα για τους αγρότες δεν θα περάσουν.

Στην Αιτωλοακαρνανία ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγρότες, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Σε λίγη ώρα θα μιλήσει στην Πάτρα, στο κλειστό της ΕΑΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις