Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ιταλική κωμωδία "Η Μαφία Σκοτώνει Μόνο το Καλοκαίρι" προβάλλεται στο Ρίο

Η Ιταλική κωμωδία "Η Μαφία Σκοτώνει...

Στο σινέ Κάστρο, στις 22.00

Την Ιταλική κωμική ταινία με τίτλο «Η Μαφία Σκοτώνει Μόνο το Καλοκαίρι - Mafia Uccide Solo l' Estate» παραγωγής 2013 και διάρκειας 90 λεπτών, σε σκηνοθεσία Πιφ με τους: Πιφ, Κριστιάνα Καποτόντι και Άλεξ Μπισκόντι προβάλλει από την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ, στις 22.00 το βράδυ.

Στο Παλέρμο της δεκαετίας του ’70, ο μικρός Αρτούρο προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της όμορφης συμμαθήτριάς του Φλόρα. Δίπλα τους, η πολιτική διαφθορά βασιλεύει και η μαφία σκοτώνει χειμώνα-καλοκαίρι.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, πρόκειται για μία πολιτικοκοινωνική σάτιρα και μία τρυφερή ιστορία παιδικού έρωτα που συνδυάζονται σε μια εύπεπτη, μα αποτελεσματική λαϊκή κωμωδία. Χωρίς να αρνείται το φλερτ με τη φάρσα, μα κρατώντας το διαρκώς υπό έλεγχο, ο τηλεοπτικός κωμικός Πιφ (Πιερφρανσένσκο Ντιλιμπέρτο) γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί πιστός στη δοκιμασμένη, παραδοσιακή ιταλική συνταγή του είδους.   ολιτικοκοινωνική σάτιρα και τρυφερή ιστορία παιδικού έρωτα συνδυάζονται σε μια εύπεπτη, μα αποτελεσματική λαϊκή κωμωδία.

Το τηλ. στο σινέ Κάστρο στο Ρίο είναι το 2610 - 994 765.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture