Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ι. Φωτήλας – «Μόνο το Ποτάμι δεν λαΐκισε, δεν είπε ψέματα, δε χάιδεψε αυτιά»

Ι. Φωτήλας – «Μόνο το Ποτάμι δεν λαΐκισε...

Ο βουλευτής Αχαίας του "Ποταμιού" ήταν καλεσμένος στο κανάλι Super B

Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου κερδίζει το ρεκόρ γκίνες για τα λάθη που έκανε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας του «Ποταμιού», Ιάσονας Φωτήλας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER B, όπου βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο κ. Φωτήλας επεσήμανε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως παλιότερα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έφτιαξε τον πελατειακό στρατό του, με συντεχνιακά συμφέροντα και υποχρεώσεις. Τόνισε ότι είναι απαραίτητη η αποκομματοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης. Μόνο το Ποτάμι είναι απεγκλωβισμένο από αυτά τα συμφέροντα και μπορεί να προβεί στις καίριες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Ο βουλευτής Αχαΐας υπογράμμισε ότι η χώρα δεν αντέχει τις εκλογές. Πιστεύει ότι οι αλλαγές που χρειάζεται η Ελλάδα μπορούν να υλοποιηθούν μόνο από ευρείες πλειοψηφίες. Για το λόγο αυτό έπρεπε να γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας- όχι ειδικού σκοπού. Όμως, ο κ. Τσίπρας ήθελε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου ώστε να προλάβει τη δεύτερη μείωση των συντάξεων, τον ΕΝΦΙΑ και όλες τις άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που θα έχει ο ελληνικός λαός από τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά στο μεταναστευτικό ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι η κυβέρνηση ευαγγελίζεται ότι είναι ευρωπαϊκό θέμα. Παρόλα αυτά η  κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου κατάφερε να αυξήσει την αναλογία εισόδου μεταναστών μέσω της Ελλάδας και δεν κατάφερε να δεσμεύσει το μισό δισ που προσφέρει η Ε.Ε., αφού δεν κατάθεσε ολοκληρωμένο σχέδιο μετανάστευσης. Το μόνο που έκανε είναι μια φιέστα για την τακτοποίηση 200 μεταναστών στον Ελαιώνα- μένει να δούμε ποια τα σχέδιά της για τους υπόλοιπους 299.800.

Καταλήγοντας ο βουλευτής Αχαΐας δήλωσε την πίστη του ότι στο Νομό Αχαΐας είναι καταδικασμένο να μειωθεί το 44% που είχε πάρει ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, ενώ το Ποτάμι έχει αυξητικές τάσεις, αφού είναι το μόνο κόμμα που δεν λαΐκισε, δεν είπε ψέματα, δεν χάιδεψε αυτιά- και αυτό θα το εκτιμήσει ο ελληνικός λαός.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ιστοσελίδα https://www.youtube.com/watch?v=cX3H0kDnekk&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις