Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την μουσική βραδιά της Αυγουστιάτικης πανσελήνου στον Φάρο της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την μουσική βραδιά της Αυ...

Τραγούδησαν μοναδικά οι Γιώργος Παράμερος και Διονυσία Καρόκη

Μια υπέροχη μουσική βραδιά υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου απόλαυσε το κοινό στον χώρο του Φάρου της Πάτρας, κάτω από το ναό του Αγίου Ανδρέου, το περασμένο Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.

Τις ερωτικές φωνές του Πατρινού λαικού ερμηνευτή Γιώργου Παράμερου και της επίσης Πατρινής στην καταγωγή τραγουδίστριας Διονυσίας Καρόκη, συνόδεψαν τέσσερις μουσικοί που έπαιξαν μπουζούκι ενώ την ορχήστρα συμπλήρωσαν και μουσικοί στο μπάσο, το ακορντεόν,  τα τύμπανα και τα πλήκτρα υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θοδωρή Γεωργόπουλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει την περασμένη άνοιξη στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών μία σημαντική συναυλία – αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα με ερμηνευτή τον Φίλιππο Νικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη αυτή μουσική παράσταση με τον Φίλιππο Νικολάου με άλλο όμως τίτλο "Στου παραδείσου τα μπουζούκια", θα επιστρέψει εμπλουτισμένη και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21.00 το βράδυ, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο. Στο πρώτο μέρος της μουσικής παράστασης, θα τραγουδήσουν οι Πατρινοί ερμηνευτές Γιώργος Παράμερος και Διονυσία Καρόκη καθώς και οι Δημήτρης Δημόπουλος και Ανδριάνα Τσαγκάρη.

Οι φωτό είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight