Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απίστευτη ...οργανική αντίδραση πολιτικού όταν άρχισαν να τον ... γιουχάρουν! Έγινε ...μούσκεμα στον ιδρώτα! Δείτε ΦΩΤΟ

Η απίστευτη ...οργανική αντίδραση πολιτι...

Συνέβη στη Γαλλία με "πρωταγωνιστή" τον πρωθυπουργό Μάνουελ Βαλς.

Το γύρο του κόσμου κάνουν από χθες οι φωτογραφίες από τη χθεσινή ομιλία του Γάλλου πρωθυπουργού Μάνουελ Βαλς. Οχι εξαιτίας των λεγομένων του. Ούτε καν λόγω των γιουχαρισμάτων από μια ομάδα ακτιβιστών, που δέχθηκε. Αλλά για την οργανική αντίδρασή του στο γιουχάισμα.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός προφανώς επηρεάστηκε πιεζόμενος, προσπαθώντας να αντικρούσει τα επιχείρήματα των διαμαρτυρομένων άρχισε να ιδρώνει ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα να γίνει μούσκεμα.



Οι ακτιβιστές αντέδρασαν καθώς ο Γάλλος πρωθυπουργός υποσχόταν να τηρήσει μια σειρά δεσμέσευων του κόμματός του για τη στήριξη των επιχειρηματιών.

 

Ο Μάνουελ Βαλς, παρά την πίεση κατάφερε να ολοκληρώσει την ομιλία του, όμως, στο τέλος αυτής, έσταζε από το κεφάλι ως τα δάχτυλα, το λευκό του πουκάμισο ήταν μούσκεμα, σαν βρεγμένο και κολλημένο πάνω του, ενώ χρειάστηκε μια πετσέτα για να σκουπίσει το πρόσωπό του και τα χέρια του από τον ιδρώτα που, κυριολεκτικά, έσταζε.



πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις