Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας

Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας

Από τις 2 Νοεμβρίου 2015

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, ξεκινά δημιουργικά την φετινή χρονιά με έναν καινούργιο  κύκλο θεατρικών μαθημάτων εγκαινιάζοντας το  Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων,  υπό την αιγίδα της Δραματικής Σχολής του.

Πρόκειται για έναν κύκλο εκπαιδευτικών μαθημάτων και σεμιναρίων, για ενήλικες από 18 ετών και πάνω, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν  από κοντά τη διαδικασία της θεατρικής πράξης και να βιώσουν τη μαγική λειτουργία του Θεάτρου.

Σκοπός του Θεατρικού Εργαστηρίου είναι να παρέχει τις βασικές γνώσεις και τα υποκριτικά εργαλεία σε όποιον αγαπά το Θέατρο και επιθυμεί να μάθει για αυτό.

Τα βασικά μαθήματα διδασκαλίας είναι Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός,  Κίνηση, Μουσική, Ορθοφωνία. Επίσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα λάβουν χώρα και διάφορα σεμινάρια με γνωστούς καθηγητές, σε αντικείμενα παρεμφερή με την υποκριτική τέχνη.

Υπεύθυνη σπουδών του Θεατρικού Εργαστηρίου  είναι η σκηνοθέτης Δρ. Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Οι καθηγητές που θα διδάσκουν θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Θεατρικό Εργαστήριο θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου 2015 και το κάθε τμήμα. που θα δημιουργηθεί, θα έχει  δύο συναντήσεις την εβδομάδα, τρεισίμιση ωρών η καθεμία. Ο κάθε κύκλος θα διαρκεί δύο σχολικές περιόδους και τα μηνιαία δίδακτρα θα είναι 40 ευρώ, ενώ για φοιτητές και ανέργους θα είναι 35 ευρώ.

Για πληροφορίες, εγγραφές (μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2015) στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι, Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα  ή στο τηλ. 2610623730 - ώρες γραφείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture