Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Θα μιλήσει στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ

Στην Πάτρα σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ...

Νωρίτερα θα βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία

Στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Ελλάδα. Ο κ. Μεϊμαράκης στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ και ο τοπικός κομματικός μηχανισμός προετοιμάζει από την προηγούμενη εβδομάδα την επίσκεψή του, ενώ το κάλεσμα στη σημερινή ομιλία είναι και διαδικτυακό.Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης νωρίτερα θα βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ αναφέρει:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου περιοδεία σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα, στη διάρκεια της οποίας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αγρότες, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Στις 19:30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας (ΕΑΠ – Άγιος Διονύσιος).

 

Αιτωλοακαρνανία

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης αναμένεται να επισκεφθεί το Αγρίνιο,το Μεσολόγγι κα τη ι Ναύπακτο ενώ έχουν οργανωθεί συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας κ´ Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, καθώς και με εκπροσώπους  αγροτών στο Νεοχώρι του Δήμου Μεσολογγίου .

Ο πρόεδρος της ΝΔ στις 11:30 περίπου το πρωί θα βρεθεί στο δημαρχείο του Αγρινίου όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο .Γ.Παπαναστασίου ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. όπου θα έχει συνάντηση και συζήτηση με τους παραγωγικούς φορείς του νομού. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος αυτής της συνάντησης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη  τύπου .

 

Χθες στην Κόρινθο

 

Μήνυμα πως σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου, έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την περιοδεία του, την Κυριακή, στον νομό Κορινθίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε συνάντηση με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού, και επισκέφτηκε και το Επιμελητήριο Κορινθίας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς, ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου. «Να πάνε στις κάλπες και να σκεφτούν ποιος τους είπε τί, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να προχωρήσουν μαζί με τα κόμματα που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης της χώρας» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Απευθυνόμενος σε όσους, όπως είπε, «είναι ακόμα θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι και εν πολλοίς είναι προβληματισμένοι για το τι θα ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου», δήλωσε πως «η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας, δεν οδηγεί σε λύσεις». Όπως μάλιστα τόνισε, στις προηγούμενες εκλογές «πολλοί ψήφισαν με σκέψη τη λύση του μεταναστευτικού, το οποίο όμως οξύνθηκε», ενώ αρκετοί «ψήφισαν με τη σκέψη πως θα τιμωρήσουν το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τελικά θα πληρώσουν 90 δισ. επιπλέον» όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Αύριο στις 8 η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο γήπεδο της Ε.Α.Π.

 

Μήνυμα Β. Μεϊμαράκη από την Κορινθία: Δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου

Οριακή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ δείχνουν δυο νέες δημοσκοπήσεις – Εντός Βουλής ο Βασίλης Λεβέντης

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Β. Μεϊμαράκης

Δυο τηλεοπτικές αναμετρήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς ζητά ο Μεϊμαράκης - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις