Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ισόπαλη η Παναχαϊκή σε φιλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ισόπαλη η Παναχαϊκή σε φιλικό με την Α.Ε...

Οι κοκκινόμαυροι αναδείχθηκαν 1-1 με την ομάδα της Άρτας στην Αγυιά

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό της Παναχαϊκής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, έκανε αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Ένα τέρμα για κάθε ομάδα είδαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς. Η Παναχαϊκή προηγήθηκε νωρίς, στο 7', όταν ο Ντελέκος ύστερα από όμορφη σέντρα του αρχηγού, Λυμπέρη Στεργίδη, στην καρδιά της μεγάλης περιοχής των Αρτινών κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ με κεφαλιά.

Η αντίδραση της καλοδουλεμένης ομάδας της Άρτας ήρθε στο 42' πάλι με κεφαλιά, όταν μετά από κόρνερ και αναταραχή μπροστά από την εστία του Αθανασόπουλου, ο κεντρικός αμυντικός της Α.Ε. Καραϊσκάκης, Αβραμίδης, ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος (Στρέτζος 60'),  Ασίγκμπα, Κοντοδήμος (Ι. Λαμπρόπουλος 46'), Ιντζίδης (Χούσα 60'), Καρβουνιάρης (Γ. Λαμπρόπουλος 46', Παπανικολάου 79' λΤ.), Μουκίδης, Χατζής (Τρίγκας 68'), Ντελέκος (Περίκο 46'), Στεργίδης, Σιατραβάνης (Χαρτσιάς 46'), Τζίλας (Κυβελίδης 46').

Α.Ε. Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου(Καψάλης 75'), Μαργαρίτης (Λάμπρου 46'), Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς (Βασίλας 75'), Γυφτοκώστας, Δημητρίου, Ευαγγέλου (Καβαλλάρης 9', Τάτσης 75'), Μπουσινάκης, Βασίλιεβιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναιτωλικός άλωσε την Τρίπολη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports