Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Παναιτωλικός άλωσε την Τρίπολη

Ο Παναιτωλικός άλωσε την Τρίπολη

Επικράτησε με 0-2 τον Αστέρα

Ο Παναιτωλικός δημιούργησε την έκπληξη της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς επιβλήθηκε στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-0, αφού ευτύχησε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κι άλλο ένα στο τέλος της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά, πίεσαν τους Αγρινιώτες και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Στο 6΄ το σουτ του Φούντα απέκρουσε ο Στεφανάκος, στο 17΄ ο Μάσα έχασε το τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και στο 28΄ η κεφαλιά του Σανκαρέ, σε κόρνερ του Μάσα, έστειλε την μπάλα άουτ.

Ενάντια στη ροή της αναμέτρησης, όμως, ήταν οι φιλοξενούμενοι του Λιονέλ Πόντες που άνοιξαν το σκορ. Στο 34ο λεπτό και ύστερα από σέντρα του Μάκου από τη δεξιά πλευρά ο Αιγύπτιος Ουάρντα σηκώθηκε και με κεφαλιά άφησε… άγαλμα τον Κοζίτσκι γράφοντας το 0-1, με τον γκολκίπερ του Αστέρα να επεμβαίνει σωτήρια στο 41΄ και να αποσοβεί το 0-2 στο σουτ του Κάπελ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Στάικου Βεργέτη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θ. Κολοκοτρώνης» αλλά η αποχώρηση του Μπαράλες στέρησε από τον Αστέρα Τρίπολης τον παίκτη που θα μετουσίωνε σε γκολ τις ευκαιρίες και κατέδειξε εμφατικά ότι είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός ικανού επιθετικού.

Στο 46΄ το εντυπωσιακό ψαλίδι του Φούντα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 62΄ η κεφαλιά του Χαμντανί έφυγε μόλις άουτ, στο 64΄ συνέβη το ίδιο σε νέα κεφαλιά από τον Γιάννου, ενώ στο 68΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Μάσα από τον Κουτρομάνο, με τον διαιτητή Τριτσώνη να δίνει φάουλ στη γραμμή και τον Αργεντινό να το εκτελεί στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βιγιαφάνες στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν σε αντεπίθεση του Παναιτωλικού κι ενώ όλοι οι Αρκάδες βρίσκονταν στην επίθεση για την ισοφάριση, ο Ρουσκουγέδα πάσαρε στον σκόρερ που δεν είχε να κάνει κάτι άλλο παρά να σπρώξει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για το 0-2.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports