Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Πρώτη απώλεια για την ΑΕΚ

Σούπερ Λίγκα: Πρώτη απώλεια για την ΑΕΚ

Έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη

Tην πρώτη απώλεια βαθμών είχε στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Ξάνθη, στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Πέρα για πέρα δίκαιο το αποτέλεσμα στην έδρα της ακριτικής ομάδας. Τόσο οι γηπεδούχοι, αλλά και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά να διαφυλάξουν τα νώτα τους και δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα στο πώς θα δημιουργήσουν φάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν κάπως πιο δυνατά στο ματς, αλλά πολύ γρήγορα η ΑΕΚ ισορρόπησε και στα πρώτα 45 λεπτά οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Στην επανάληψη, η ομάδα του Λουτσέσκου απείλησε πρώτη στο 64΄ με την προβολή του Καπετάνου να μη βρίσκει στόχο, ενώ στο 84΄ ο Κρισάντους έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Τσέναμο.

Το ματς ολοκληρώθηκε στα Πηγάδια με τη Ξάνθη να διατηρεί το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς να έχει πετύχει ακόμη νίκη και σε δεύτερο σερί ματς να μη σκοράρει (0-0 είχε τελειώσει και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα). Όσον αφορά την Ένωση μετά το 3-0 επί του Πλατανιά στην πρεμιέρα, αυτή την φορά η επίθεση της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα δε βρέθηκε στη μέρα της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Αγωνιστική εκπλήξεων στην Αγγλία

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports