Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος, με απόφαση Τσίπρα - Άγρια κόντρα του τέως βουλευτή στο Mega - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μη...

Για την υπόθεση της φοροδιαφυγής

Δεν θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega δήλωσε: ''Έχω δικαιωθεί από τα δικαστήρια για την υπόθεση της φοροδιαφυγής, κάτι που γνωρίζει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ερευνήσω εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό".

Μάλιστα σε συνέντευξη του στο Mega είχε εμφανιστεί σίγουρος πως θα βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε μιλήσει 4 φορές με τον Α. Τσίπρα μετά το ''παρών'' που ψήφισε στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο.

''Μετά το "παρών" που είπα στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο έχω επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα και με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα'', κάτι που, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε.

''Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Επειδή έχει τριπλασιάσει τις ψήφους στην περιφέρειά μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή να τού πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο είναι απλά τα θέματα. Έντιμα'', δήλωσε νωρίτερα στο Mega ο κ. Μητρόπουλος, αλλά η απόφαση φαίνεται πως είχε ήδη παρθεί...


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις