Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ηλιοβασίλεμα στη Ναύπακτο! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ηλιοβασίλεμα στη Ναύπακτο! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Παπαϊωάννου Γεωργία

Εικόνες, που μαγνητίζουν

Η Ναύπακτος είναι μια όμορφη πόλη, κτισμένη αμφιθεατρικά σε πευκόφυτη πλαγιά. Είναι γειτονική με τη δική μας πόλη και εξαιρετικά όμορφη, καθώς διατηρεί μια γραφικότητα και ένα παραδοσιακό ύφος.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη εκσυγχρονίζεται και επιδιώκει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των επισκεπτών της.

 

Το παλιό κυκλικό λιμάνι με τους δύο γραφικούς πύργους στην είσοδό του γοητεύει. Το ίδιο ισχύει και για το βενετσιάνικο καλοδιατηρημένο κάστρο με τις αλλεπάλληλες σειρές τειχών στην κορυφή του λόφου, είναι από τα πιο όμορφα της Ελλάδας και πραγματικό στολίδι για την πόλη.

Η Ναύπακτος είναι πόλη με πολλή κίνηση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, που αυξάνεται όμως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο επισκέπτης θα βρει ταβέρνες, εστιατόρια, ουζερί, καφετέριες στο κέντρο της πόλης, στις παραλίες της ή στο λόφο του κάστρου με θέα τη θάλασσα.

Τι γίνεται όμως, όταν ο ήλιος «βουτά» μέσα στη θάλασσα; Λίγο πριν σκοτεινιάσει, η πόλη δείχνει το πιο όμορφο της πρόσωπο. Σκιές δημιουργούνται στο κάστρο και το λιμάνι γίνεται μια ζωγραφιά πάνω σε καμβά με χρώματα αντίρροπα.

Δεν έχετε παρά να μαγευτείτε από την εικόνα, που ακολουθεί και γιατί όχι να την επισκεφθείτε, την ώρα αυτή ακριβώς, που ο ήλιος ανατέλλει.

 

Φωτογραφίες: nafpaktos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture