Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Anna Wintour και Marc Jacobs: Ζωγραφίζονται ως...ζώα από τον Donald Robertson

Anna Wintour και Marc Jacobs: Ζωγραφίζον...

Δες τη δουλειά του fashion illustrator που έχει κατακτήσει το instagram!

Ο γεννημένος στον Καναδά Donald Robertson δεν έχει μόνο ιδιαίτερο "χέρι" αλλά και υπέροχη αίσθηση του χιούμορ! Κι αν έγινε γνωστός στο fashion crowd με το πρώτο του βιβλίο Fashion is Nuts, το δεύτερο βιβλίο του είναι αυτό που αναμένεται να τον κάνει γνωστό και στο ευρύ κοινό.

 

Οι περιπέτειες μιας fashion-conscious καμηλοπάρδαλης, του Mitford είναι το κεντρικό θέμα του νέου βιβλίου "Mitford at the fashion zoo" που βάζει σχεδιαστές και fashion crowd στη θέση...ζώων. Γνώρισε τον "Shark Jacobs", τον "Michael Boars", τον "Zac Possum" και πολλά ακόμα πρόσωπα της μόδας με... τρίχωμα και ουρά.

 

Ο Mitford είναι ο ψηλός, πρόθυμος πρακτικάριος της Anna Wintour, φοράει μαύρα κοκάλινα γυαλιά και συναντά τον κόσμο της μόδας από...μέσα.

 

Σε συνέντευξή του στο Fashionista.com ο διάσημος πλέον illustrator μιλάει για τον παραλληλισμό του κόσμου της μόδας με το...ζωικό βασίλειο. "Έρχεται η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη. Ρώτα οποιονδήποτε έχει δουλέψει ή καλύψει το event αυτό αν του θυμίζει ζωολογικό κήπο! Ρώτα αν οι άνθρωποι φορούν animal prints και κυκλοφορούν σε κοπάδια. Αν το κοινό μοιάζει με καρχαρίες.

 

Ή αν τα κορίτσια μοιάζουν με γαζέλες. Είναι ένας ζωολογικός κήπος χωρίς όμως κελιά." δήλωσε αφοπλιστικά ο Robertson.

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις