Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ Παράξενα γλυπτά σε παραλίες της Αυστραλίας!

ΔΕΙΤΕ Παράξενα γλυπτά σε παραλίες της Αυστραλίας!

Είναι διασκεδαστική η εφευρετικότητα των καλλιτεχνών

Η Αυστραλία έχει δύο μεγάλα φεστιβάλ γλυπτικής που λαμβάνουν χώρα σε δύο αχανείς παραλίες της χώρας, στην περίφημη Swell, η οποία βρίσκεται στο Queensland, και στην ονομαστή ακτή Bondi στο Cottesloe. Πάνω στην άμμο καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο εκθέτουν τα δημιουργήματά τους, τα οποία κατασκευάζονται από διάφορα υλικά και τα περισσότερα εμπεριέχουν κάποιο μήνυμα.

 

Ένα γιγαντιαίο παγωτό που λιώνει πάνω στην άμμο, ένα αυγό που τηγανίζεται στον καυτό ήλιο, ένα τεράστιο ψάρι κατασκευασμένο από πλαστικά μπουκάλια αλλά και ένας καρχαρίας μαζί με έναν άνδρα που κρατά σανίδι, που καθηλώνει τους περαστικούς ή ένα τεράστιο κουνούπι βρίσκονται στη λίστα των παράξενων γλυπτών.

 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν διασκεδαστικά έργα τέχνης και να αναρωτηθούν ταυτόχρονα για το νόημα που κρύβει κάθε γλυπτό. Οι καλλιτέχνες συναγωνίζονται σε φαντασία και δημιουργικότητα για να κερδίσει ο καθένας με τη σειρά του τα εύσημα.

 

Αυτή η έκθεση κατορθώνει να «γεμίσει» κάπως τις τεράστιες παραλίες και σίγουρα να τις στολίσει. Πολύ ωραία ιδέα, αφού παράλληλα τα γλυπτά εκτίθενται σε χώρο, που το μυαλό ταξιδεύει και απελευθερώνεται.

Πηγή: perierga.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις