Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Miley Cyrus σε ρόλο ρεπόρτερ δείχνει το στήθος της σε περαστικό-Δείτε Βίντεο

 Η Miley Cyrus σε ρόλο ρεπόρτερ δείχνει ...

Οι "καρδούλες" για τον Jimmy

Μη χάνοντας ευκαιρία να προκαλέσει η Miley Cyrus όταν για τις ανάγκες της εκπομπής του Jimmy Kimmel μεταμφιέστηκε σε ρεπόρτερ και βγήκε στους δρόμους ρωτώντας τον κόσμο, ποια είναι η άποψη του για την... ίδια, σκέφτηκε να ξαφνιάσει έναν περαστικό προσφέοντάς του ένα απρόσμενο "δώρο".

Η Miley φοράει μια καστανή περούκα, ένα γκρι σακάκι και γυαλιά μυωπίας. Με ένα μικρόφωνο στο χέρι σταματάει τους περαστικούς για να τους κάνει μια απλή ερώτηση: Ποια είναι η άποψή σας για τη Miley Cyrus;

Η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται ιδιαίτερα ακομπλεξάριστη, αν και κάποια στιγμή "το χοντραίνει" λίγο, όταν ρωτά τους μπαμπάδες περαστικούς πώς θα τους φαινόταν αν η κόρη τους, έκανε όλα όσα εκείνη.

Οι περαστικοί απαντούν, φυσικά, πιστεύοντας ότι δεν έχουν μπροστά τους την ίδια τη Miley, αλλά μία ρεπόρτερ με το όνομα Jannet.

Κατά τη διάκρκεια του ρεπορτάζ, η Cyrus δεν διστάζει να κάνει twerking με δυο κορίτσια, αλλά η κορυφαία στιγμή είναι όταν ένας από τους συνεντευξιαζόμενους την υποψιάζεται και εκείνη εντελώς απρ’οσμενα το... στήθος της.

"Αυτά είναι τα στήθη της Miley", του λέει με τον πιο φυσικό τρόπο...

Προηγουμένως η Μiley θέλοντας να δέιξει άνετη με την σεξουαλικότητα της και να προκαλέσει συζητήσεις ακόμα μια φορά γύρω από το όνομα της είχε βγάλει έξω το στήθος της, καλυμμένο μόνο με χαριτωμένα αυτοκόλλητα - καρδούλες, όσο έδινε συνέντευξη στον Jimmy Kimmel, μιλώντας για τη φορά που προκάλεσε αμηχανία στον Paul McCartney...

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight