Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη ονόμασε την κόρη της Μαρίνα

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη ονόμασε την κόρη της Μαρίνα

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα που δεν κάνει τίποτα τυχαία. Όλες οι αποφάσεις της έχουν γίνει πραγματικότητα μετά από πολλή σκέψη. Όπως ο αριθμός «29», ημερομηνία που γέννησε τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, επιλέχθηκε για συγκεκριμένο λόγο, έτσι συνέβη και με το όνομα της μικρής.

Και μάλιστα, το όνομα Μαρίνα έχει ένα κοινό στοιχείο με τα ονόματα των μεγαλύτερων κοριτσιών της Ελένης, της Λάουρας και της Βαλέριας. Ποιο είναι αυτό;

Όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια ήθελε και τα τρία ονόματα να είναι εύηχα και να έχουν μέσα τα γράμματα «ρ» και «α», να μην έχουν υποκοριστικά και να έχουν λίγες συλλαβές. Έτσι έκανε, όταν διάλεξε όνομα για τηΒαλέρια, αλλά και τη Λάουρα.  Με την ίδια ακριβώς λογική επέλεξε και το όνομα Μαρίνα για την τελευταία της κόρη. Βέβαια το όνομα υπήρχε ήδη στην οικογένεια -έτσι λέγεται η ξαδέρφη του Μάκη Παντζόπουλου– και δεν ανήκει σε κάποιον παππού ή γιαγιά.

Ακόμα, λέγεται πως κρίνοντας από το πότε γεννήθηκε η μικρή Μαρίνα (29 Μαρτίου 2015), η ημέρα της γιορτής της Αγίας Μαρίνας (17 Ιουλίου 2014) μπορεί να είναι η ημέρα που η παρουσιάστρια έμαθε πως περιμένει μωρό.

 

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight