Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Καρνέιρο… τρέχει στην FIFA τον Μουρίνιο!

Ποδόσφαιρο: Η Καρνέιρο… τρέχει στην FIFA...

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα… πήρε άσχημα με την επικεφαλής του ιατρικού τιμ

Θέμα συζήτησης στην Παγκόσμια Ομοσπονδία αναμένεται να τεθεί ο προσωρινός αποκλεισμός της Εύα Καρνέιρο από τον Ζοσέ Μουρίνιο στους αγώνες της Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τα… πήρε άσχημα με την επικεφαλής του ιατρικού τιμ των «μπλε» στην πρεμιέρα της Premier League με την Σουόνσι, όταν η Τσέλσι αναγκάστηκε για λίγα λεπτά να αγωνιστεί με εννέα παίκτες, έπειτα από την αποβολή του Κουρτουά και τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ.

Ο «Special One» θεώρησε πως η καλλονή γιατρός της αγγλικής ομάδας του Λονδίνου ενήργησε αυτοβούλως και… έτρεξε για τις πρώτες βοήθειες στον Βέλγο σούπερ σταρ, με αποτέλεσμα, να… αναγκαστεί να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου για λίγα λεπτά. Για τον λόγο αυτό, ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε τον προσωρινό αποκλεισμό της Εύα Καρνέιρο.

Η απόφασή του πήρε τεράστιες διαστάσεις στην Αγγλία και ο Μισέλ Ντ’ Ογκ, επικεφαλής της επιτροπής ιατρικού προσωπικού της FIFA θέλει να θέσει προς συζήτηση το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να συνταχθεί κώδικας καθηκόντων και υποχρεώσεων των μελών ιατρικού τιμ, ούτως ώστε να υπάρχει στήριξη και προστασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Τριγμοί στον Παναθηναϊκό με τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports