Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Eλεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για τους πυροβολισμούς στα προσφυγικά

Πάτρα: Eλεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες γ...

Τα ξημερώματα της Παρασκευής συνέβη το περιστατικό

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο άνδρες, 37 και 24 ετών που συνελήφθησαν στο επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στα Προσφυγικά. Επίσης συνελήφθη κι ένας 28χρονος, ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 

Συνελήφθη, χθες (27-8-2015), το βράδυ, στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 24χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 28χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και ψευδορκία.

Για τη σύλληψη του 31χρονου ημεδαπού πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε καταυλισμό σε περιοχή της Πάτρας, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, κατά την οποία εντοπίστηκε ο 24χρονος και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος είχε πυροβολήσει από κοινού με τον 37χρονο ημεδαπό εναντίον 31χρονου ημεδαπού, τον οποίο είχαν τραυματίσει στην ωμοπλάτη.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε πως ο 28χρονος είχε καταθέσει ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς σχετικά με τη διάπραξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ενεπλάκη και ο ίδιος στο επεισόδιο μεταξύ του 31χρονου με τον 37χρονο και τον 24χρονο.

Επιπλέον είχε πυροβολήσει με πυροβόλο όπλο προς την οικία του 37χρονου, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάτρα:Συνελήφθη 37χρονος για τους πυροβολισμούς -Βγήκαν πιστόλια στον καβγά -Εκτός κινδύνου ο τραυματίας - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

 

Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους πυροβολισμούς στα Προσφυγικά

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις