Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Παρών στην πρώτη γραμμή του αγώνα»

«Παρών στην πρώτη γραμμή του αγώνα»

Δήλωση του Θανάση Νταβλούρου

Με αφορμή την προκήρυξη εκλογών για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ο τέως και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε:

«Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα είμαι ενεργά παρών. Όπως συνηθίζω στη ζωή μου, θα μπω πάλι στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα, με ακλόνητη πίστη στο ήθος και στις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης μας.

Προτάσσοντας, για μια ακόμη φορά, το παραταξιακό συμφέρον έναντι του ατομικού και θέτοντας υπεράνω όλων το συμφέρον του τόπου, θα συμμετάσχω με όλες μου τις δυνάμεις στην εκλογική μάχη, όχι μόνο για να υπερασπιστώ και να προβάλω τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για να κερδίσει η Ελλάδα την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.

Διότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα σηματοδοτήσει και μια μεγάλη νίκη για τη χώρα, καθώς με αυτήν θα επιστρέψει στην κανονικότητα και στην εργώδη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της, σταθερά προσηλωμένη στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της.

Οι απερχόμενοι συγκυβερνώντες, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, αυτοί που παραπλάνησαν συνειδητά τον ελληνικό λαό με σκοπό να του υφαρπάξουν την ψήφο στις προηγούμενες εκλογές για να έλθουν στη συνέχεια να του καταστρέψουν μέσα σε λίγους μήνες τα όσα έκτισε με κόπους και θυσίες, πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Πρέπει να τιμωρηθούν στην κάλπη για όλα τα ψέματα που είπαν στον ελληνικό λαό, να τιμωρηθούν για την καταστροφή που επέφεραν, φτάνοντας στο σημείο να παίξουν την τύχη της χώρας στα χαρτιά και να διακινδυνεύσουν την ευρωπαϊκή προοπτική της.

Καλώ σε συστράτευση όλες και όλους, που παραμένουν σταθερά ακλόνητοι στις αρχές της παράταξης μας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, να δώσουμε μαζί τη μεγάλη μάχη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, τη νίκη της Ελλάδας, τη δικαίωση της χώρας.

Σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα για το μέλλον της πατρίδας μας, δεν περισσεύει κανείς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις