Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Το ΠΕΑΚ «Α. Πεπανός» ανοίγει της πύλες του για το κολυμβητικό κοινό της πόλης!

Πάτρα: Το ΠΕΑΚ «Α. Πεπανός» ανοίγει της ...

Επιτέλους συντηρείται και γίνεται προσιτό

Τα συνεργία δουλεύουν πυρετωδώς στο ΠΕΑΚ «Α. Πεπανός» για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προέκυψαν από την απουσία συντήρησης των τελευταίων ετών και την εντατική χρήση των δεξαμενών του.

Οι πισίνες έχουν αδειάσει και υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανολόγοι και άλλες ειδικότητες εργάζονται  πυρετωδώς για να ετοιμάσουν τις δεξαμενές για χρήση. Η έγκαιρη προκήρυξη των έργων οδήγησε στην σημαντική μείωση της σχετικής δαπάνης, η οποία ωστόσο παραμένει αρκετά μεγάλη και ξεπερνάει τα 60,000 ευρώ, λόγω της περιπλοκότητας των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Η  Διοίκηση του ΠΕΑΚ έχει δεχτεί και επεξεργάζεται τα αιτήματα των ναυταθλητικών συλλόγων της πόλης οι οποίοι επίσης αγωνιούν για την έναρξη της κολυμβητικής περιόδου. Φέτος, το ΠΕΑΚ «Α. Πεπανός»  θα φιλοξενήσει μεταξύ των άλλων και την ομάδα υδατοσφαίρισης της ΝΕΠ η οποία αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία, συνεπώς το θέαμα θα είναι συναρπαστικό.

Η διοίκηση έχει ήδη ολοκληρώσει δύο κύκλους συνομιλίας με τους ναυταθλητικούς συλλόγους, έχουν καταγραφεί οι ανάγκες, τα προβλήματα, οι οφειλές προηγούμενων ετών και κυρίως η αναγκαιότητα να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία των δεξαμενών και να ενισχυθεί η διαφάνεια και η συνέπεια στις υποχρεώσεις τόσο των συλλόγων όσο και της Διοίκησης, η οποία καλείται εκ του νόμου να ασκήσει αποδοτικό  διοικητικό έργο με δίκαιους και διαφανείς κανόνες για όλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports