Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ντέρμπι αιωνίων έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου

Μπάσκετ: Ντέρμπι αιωνίων έβγαλε η κλήρωσ...

Ο Απόλλων Carna θα αντιμετωπίσει την Καβάλα στον δεύτερο γύρο

Πέρσι στις 9 Οκτωβρίου είχαν αναμετρηθεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, φέτος στις 7 Οκτωβρίου οι δύο «αιώνιοι» θα συναντηθούν στο ΣΕΦ για την ίδια φάση σε νοκ άουτ αγώνα, που θα γίνει επίσης χωρίς κόσμο επειδή οι «ερυθρόλευκοι» κουβαλούν τιμωρία από τους τελικούς της περασμένης περιόδου.

Η πρώτη φάση του κυπέλλου θα ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα επισημοποιηθεί τη Δευτέρα λόγω των εκλογών. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί επομένως την ερχόμενη Δευτέρα (31/8).

Το άλλο πολύ σπουδαίο ζευγάρι των «8» είναι Άρης-ΑΕΚ με κεντρικό πρόσωπο τον Πάτρινό Νίκο Δίπλαρο που πήγε στους «κίτρινους» αφού αποδεσμεύτηκε από την «Ένωση», ενώ ο ΠΑΟΚ θα συναντηθεί με το Ρέθυμνο.

Ο Απόλλων Carna θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης την Καβάλα, εκτός έδρας. Το παιχνίδι έχει οριστεί για να διεξαχθεί στις 23/9. Ο Απόλλων έχει στόχο μια αξιόλογη πορεία και φέτος, σε έναν θεσμό που έχει καταφέρει να βρεθεί στον τελικό δύο φορές στο παρελθόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Τόνι Γουντς στον Απόλλωνα CARNA Πάτρας
Μπάσκετ: Την επόμενη Τετάρτη η επίσημη "πρώτη" του Απόλλωνα Carna

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports